وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی با افشای توافق خود با نخست وزیر این رژیم برای ساخت واحدهای مسکونی جدید در کرانه باختری و بیت المقدس اشغالی مذاکرات آتی سازش را بی فایده دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتص، "آویگدور لیبرمن" در گفتگو  با رادیو اسرائیل با بیان این مطلب گفت : ساخت شهرکها در بیت المقدس به محض پایان مهلت توقف شهرک سازیها در 26 سپتامبر از سرگرفته خواهد شد.

لیبرمن افزود :‌ طرحهایی برای احداث 1600 واحد مسکونی در بیت المقدس آماده اجرا است و ساخت واحدهای جدید پس از 26 سپتامبر آغاز می شود.
 
وی درباره مذاکرات مستقیم نتانیاهو و ابومازن نیز گفت :‌ روشن است که مواضع دو طرف درباره مسائل مربوط به صلح مختلف است و صبحت در این باره که دو طرف طی یک سال به توافقنامه‌ صلح دست می یابند، دشوار است.
 
وی مدعی شد : به دلیل آنکه فلسطینی ها وادار به شرکت در این مذاکرات شده اند نمی توان به نتیجه بخش بودن آن امیدوار بود.

مذاکرات مستقیم سازش میان تشکیلات خودگردان و رژیم اشغالگر قدس پس از توقفی 10 ماهه، در روز دوم سپتامبر آتی (11 شهریور) با دیدار ابومازن و نتانیاهو در کاخ سفید از سر گرفته می شود؛ این در حالی است که ملت فلسطین و گروههای مقاومت این مذاکرات را خدمت به اشغالگران قدس و به زیان آرمانها و اصول ملت فلسطین می دانند.