سالن‌های نمایش میزبان هفدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در حال تجهیز است.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی پنج سالن در همدان برای برگزاری هفدهمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان در حال تجهیز است که تا هفته آینده تجهیز 80 درصد سالن‌ها به پایان می‌رسد.

سالن اصلی و سالن پلاتوی مجتمع بوعلی سینا، سالن آمفی ‌تئاتر مجتمع فرهنگی سینمایی شهید آوینی، سالن تالار فجر و سالن کانون مهدیه برای اجرای نمایش‌های جشنواره تئاتر کودک ونوجوان در نظر گرفته شده‌اند.

همچنین رضا روان کارگردان تئاتر در گفتگو با ستاد خبری جشنواره تئاتر کودک ونوجوان از به وجود آمدن شور و شوق کارگردانان و بازیگران همدانی خبر داد و گفت: سال 70 که جشنواره تئاتر کودک در همدان آغاز به کار کرد تحولی در تئاتر استان به وجود آمد و نمایش‌ها و کارگردانان تئاتر کودک پیشرفت خوبی داشتند.

وی ادامه داد: با رفتن جشنواره از همدان، تئاتر کودک در این استان سیر نزولی داشت و نه تنها تئاتر کودک بلکه در تئاتر بزرگسال همدان هم شور و شوقی در کارگردانان دیده نمی‌شد. با بازگشت این جشنواره به همدان پس از هفت سال، تئاتر همدان رو به جلو حرکت می‌کند. هفدهمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان هفت تا 11 مهرماه در همدان برگزار می‌شود.