جهانگیر عرب در گفتگو با مهر با اشاره به مالکیت خرد در باغهای زیتون ،اظهار داشت: خرد شدن مالکیت بر اساس قانون ارث، توسعه باغات و مدیریت هماهنگ در تولید را با مشکل مواجه می کند.
وی از بالا بودن متوسط عملکرد تولید زیتون در کشورمان در مقایسه با دیگر کشورها خبر داد و افزود: متوسط عملکرد تولید زیتون در ایران 2 هزار کیلو گرم و در دنیا 1800 کیلوگرم است که در برنامه سند چشم انداز این رقم باید به 2 برابر افزایش یابد.
مجری طرح زیتون درباره روند توسعه باغات زیتون، بیان داشت: اگر چه از سال 1383 تا کنون برنامههای پیش بینی شده برای توسعه باغات محقق نشده اما روند تولید در این سالها روند افزایشی داشته است.
عرب با اشاره به موانع پیش روی توسعه باغات زیتون، گفت: نبود مشارکت مردمی، اعتبارات، هماهنگی درون سازمانی وزارت جهاد کشاورزی و هماهنگی برون سازمانی دولت از مواردی هستند که توسعه باغات زیتون را با مشکل مواجه کرده اند.
وی نبود تخصیص منابع از سوی بانکها را از مهمترین موانع پیش روی اجرای طرحهای توسعه ای باغات زیتون عنوان کرد.
مجری طرح زیتون در خصوص فرآوریهای غیر بهداشتی زیتون در کشور اظهار داشت: سالانه 30 هزار تن زیتون شور و کنسرو در کشور فرآوری می شود و ظرفیت کارگاهها هم به همین میزان است اما در گیلان و زنجان قبل از اجرای طرح زیتون، فرآوری به شکل سنتی انجام می شد که هنوز هم در برخی از این کارگاهها ادامه دارد.