همزمان با اعلام پایان عملیات نظامی آمریکا در عراق فرمانده نیروهای نظامی ایالات متحده در این کشور نیز تغییر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، امروز طی مراسمی در بغداد که "جوزف بایدن" معاون رئیس جمهور آمریکا و رابرت گیتس وزیر دفاع این کشور نیز در آن شرکت کرده بودند ژنرال "ری اودیرنو" اداره و فرماندهی 50 هزار نیروی آمریکا در عراق را به ژنرال "لوید آوستین" واگذار کرد.

معاون رئیس جمهوری آمریکا در این مراسم گفت: نیروهای آمریکایی ماموریت جدید خود را آغاز کردند.

بایدن در توجیه اشغال چندین ساله عراق گفت: عملیات آزاد سازی عراق به پایان رسیده، اما تعهد ایالات متحده به عراق با ماموریتی که امروز با طلوع جدید شروع می شود ادامه پیدا خواهد کرد.

جوزف بایدن افزود: عراقی ها چهره زشت خشونت را رد کرده اند و من از رهبران این کشور می خواهم دولت جدید را تشکیل دهند. من بر این باورم که تاریک ترین روزها را پشت سر گذاشته ایم و عراقی ها عمیقاً احساس می کنند که باید زندگی و امنیت کشورشان را کنترل کنند.