به گزارش خبرنگار مهر، سید جعفر تشکری هاشمی تصریح کرد: در خط 4 اتوبوسهای تندرو در بزرگراه شهید چمران هر سه دقیقه یک اتوبوس پرظرفیت سرویس میدهد که با آغاز سال جدید تحصیلی این زمان متناسب با حجم سفرهای این مسیر به یک دقیقه کاهش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه خط 4 اتوبوسهای تندرو در مسیر بزرگراهی راهاندازی شده و تعداد و میزان توقف در این مسیر کم است اظهار داشت: زمان سفر در خط 4 کوتاه بوده و مسافران به تناسب در مدت زمانی حدود 30 دقیقه میتوانند از ابتدا تا انتهای مسیر مذکور را طی کنند.
معاون شهردار تهران افزود: تقاطع شهید چمران – ولیعصر (عج) یکی از پر ترافیک ترین نقاط شهر است از این رو میدانی که در زیر پل ایجاد شده جوابگوی حجم ترافیک آن نیست و باید به سمت چهارراه شدن این نقطه پیش برویم.
بکارگیری اتوبوسهای تندرو در مسیر میدان جمهوری تا تقاطع چمران ولیعصر
وی افزود: فاز اول خط 4 اتوبوسهای تندرو از میدان جمهوری اسلامی تا تقاطع شهید چمران – ولیعصر (عج) و فاز دوم این خط از میدان جمهوری اسلامی تا پایانه جنوب راهاندازی میشود.
تشکری هاشمی گفت: امتداد خط 4 با عبور از بزرگراه شهید نواب صفوی، میدان شهید حق شناس، پل جوادیه و بزرگراه بعثت تا پایانه جنوب ادامه پیدا میکند.
معاون شهردار تهران از کمبود اتوبوس به عنوان یکی از مشکلات حمل و نقل شهری نام برد و افزود: با توجه به تقاضای بالا، ظرفیت اتوبوسهای داخلی محدود است و از این رو با تسهیلاتی که فراهم کردهایم، از سازندگان داخلی درخواست شده تا اتوبوسهای دوکابین بسازند.
تشکری هاشمی با اشاره به انعقاد قرارداد با چند شرکت داخلی، از پیشبینی مقدمات راهاندازی خطوط تولید این اتوبوسهای خبر داد و تصریح کرد: امیدواریم با حمایت شهرداری تهران، اهتمام سازندگان داخلی و آماده شدن مقدمات ساخت، برای نخستین بار تا سال 1390 شاهد آغاز تولید اتوبوسهای دوکابین بومی سازی شده در کشور باشیم.
وی به مشکلاتی در مورد گشایش ال سی و انتقال ارز به دلیل تحریم اقتصادی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تولیدکنندگان ما توانستهاند با بانکهایی که مجاز بودهاند نسبت به گشایش ال سی اقدام کنند.
تهران نیاز به 4 هزار دستگاه اتوبوس دارد
معاون شهردار تهران با بیان این که در تهران برای حفظ وضع موجود، هر سال به یک هزار دستگاه اتوبوس جدید نیاز دارد، گفت: در حال حاضر در تهران حدود هفت هزار دستگاه اتوبوس داریم در حالی که مطابق طرح جامع حمل و نقل و ترافیک تهران باید 11 هزار دستگاه اتوبوس داشته باشیم که به این ترتیب حداقل چهارهزار دستگاه اتوبوس کم داریم.
تشکری هاشمی عمر متوسط اتوبوسهای داخلی را پنج سال اعلام کرد و افزود: اتاق و بدنه این اتوبوسها زود مستهلک شده و موتورهای آنها خراب میشود، در حالیکه نسل جدید اتوبوسهای دوکابین شرایط خیلی بهتری دارند، ضمن این که از نظر میزان مصرف سوخت، هزینه نیروی انسانی، تعداد جابهجایی مسافر و نیز سطح اشغال معبر بسیار مقرون به صرفه هستند.