به گزارش خبرگزاری مهر، مسعودعنایت با بیان این مطلب اظهار داشت: کارشناسانی که به تلویزیون می روند تنها باید درباره صحنه های داوری اظهارنظر کنند ، مثلا بگویند عملکرد داور دریک صحنه خوب بوده یا بد نبوده یا اینکه صحنه خطا بوده یا نبوده . درصلاحیت کارشناس داوری نیست که به نحوه چیدمان داوری و انتخاب داوران بازیهای لیگ برتر انتقاد کند .
وی تصریح کرد : در یکی از برنامه های تلویزیونی هفته پیش کارشناس داوری درباره قضاوت البرزحاجی پور در بازی صبا و ذوب آهن گفته بود که حاجی پور درحد قضاوت این بازی نبوده است . سئوال من از تمام کارشناسان داوری این است که البرزحاجی پور با سابقه 7 سال قضاوت در لیگ برتر و با قضاوت بیش از 10 مسابقه استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر واقعا در حد قضاوت بازی صبا و ذوب آهن نیست؟
وی اضافه کرد: این حرکت برخی کارشناسان مثل این است که کارشناسان داوری جهان به فیفا انتقاد کنند که چرا "هاوارد وب" انگلیسی را برای قضاوت در فینال جام جهانی انتخاب کرده است.
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در بخش دیگری از سخنان خود درباره تغییرات اخیر در اعضای این کمیته اظهار داشت : هنوز اعضای اصلی کمیته داوران نهایی نشده اند و صرفا نام آنها برای تائید به هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال پیشنهاد شده است .
وی افزود : حسین نجاتی در امر آموزش و علی خسروی در امر نظارت با کمیته داوران همکاری دارند ولی هنوز ابلاغ رسمی دریافت نکرده اند.
رئیس کمیته داوران در ادامه با اشاره به اسامی دیگر نفرات پیشنهادی به هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: منوچهر نظری را به عنوان نایب رئیس ، فریده شجاعی را به عنوان عضو کمیته داوران در امور فوتبال بانوان ، حسین نجاتی به عنوان مسئول امور آموزش و علی خسروی را به عنوان مسئول نظارت بر کار داوران به هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال معرفی کرده ام.
عنایت در توضیح دلایل انتخابش گفت: منوچهر نظری را به دلیل تجربه زیاد، شش سال سابقه مدیریت در داوری به عنوان رئیس کمیته داوران و اینکه چهره شناخته شده ای در داخل و خارج کشور است و همچنین مورد قبول همه داوران فعال و بازنشسته قرار دارد، انتخاب کرده ایم .
وی ادامه داد : فریده شجاعی هم نایب رئیس فدراسیون فوتبال و هم اینکه رئیس کمیته بانوان فدراسیون فوتبال است و برکلیه امور فوتبال بانوان مسلط است و به نظر من درچند وقت گذشته توانسته است بی طرفی اش را ثابت کند . حسین نجاتی هم 12 سال در لیست داوران بین المللی بود .درحال حاضر رئیس کمیته داوران استان قم، ناظر داوری لیگ برتر، مدرس الیت فدراسیون و علاقمند و فعال در امور آموزشی است . نزدیک بودن ایشان به تهران جهت حضور مداوم در جلسات از نکات مهم انتخاب ایشان است.
رئیس کمیته داوران درباره دلایل انتخاب علی خسروی نیز اظهار داشت : علی خسروی دوازده سال در لیست بین المللی داوران قرار داشت . در رقابتهای جام جهانی جوانان 1999 نیجریه، رقابتهای جام ملتهای آسیا 2000 لبنان و المپیک 2004 آتن حضور فعالی داشته و همچنین در عرصه داخلی هم درست مثل حسین نجاتی چهره شناخته شده ای است . ضمن اینکه تفکر و برخورد مثبتی در امر نظارت و داوری دارد.