مسعود فروتن که قصه‌خوانی در برنامه "رادیو هفت" شبکه آموزش را بر عهده دارد زنده شدن خاطره‌های شیرین کودکی‌اش را یکی از دلایل حضور در این برنامه دانست.

مسعود فروتن، کارگردان تلویزیونی که این روزها قصه خوانی در برنامه "رادیو هفت" شبکه هفت (شبکه آموزش) را برعهده دارد به خبرنگار مهر گفت: برنامه "رادیو هفت" از آن دست برنامه‌های رادیویی است که به زیبایی تلویزیونی شده و حال و هوای آن در شب مثبت و فوق العاده است.

وی درباره حضورش در این برنامه گفت: حضور من در برنامه به خاطر جسارت و توجهی بود که منصور ضابطیان داشت. اینگونه شعر وقصه‌خوانی کار ساده‌ای نیست، اما به دلیل اینکه راوی قصه خاطراتی مشابه خاطرات من در کودکی دارد و تقریبا مشابه حال و روزگارم در زمان بچگی است که بعد از شیطنت برای در امان ماندن از تنبیه به اتاق مادربزرگ پناه می‌بردم، قصه به دلم نشست و توانستم حال و هوای آن را به خوبی درک کنم و این تاثیری مثبت در زمان اجرا داشت.

این کارگردان با بیان اینکه تنوع لازمه کار تلویزیونی است، گفت: برنامه "رادیو هفت" همه وی‍‌ژگی‌های برنامه تلویزیونی موفق را دارد و  از همه مهمتر تنوع در آیتم و افراد دارد که این، جذابیت آن را دو چندان می‌کند.

فروتن فراوانی آیتم‌ها را یکی از شاخصه‌های "رادیو هفت" دانست و افزود: آیتم‌های کوتاه و حضور چهره‌های مختلف هنری که شعرخوانی می‌کنند، مطالب تاریخی و ادبی می‌خوانند یکی از مهم ترین عواملی است که رادیو هفت را یک برنامه تلویزیونی پربیننده کرده است. از سوی دیگر کوتاه بودن آیتم‌ها این امکان را به مخاطب می‌دهد تا هر آیتمی را که علاقه دارد، ببیند.

برنامه زنده شبانگاهی "رادیو هفت" به تهیه کنندگی منصور ضابطیان هر شب ساعت 22:30 با هدف ایجاد آرامش شبانه از شبکه هفت سیما به روی آنتن می‌رود. در این برنامه مسعود فروتن "قصه‌های خان‌جون" را اجرا می کند. قصه‌های خان‌جون درباره پسری است که ماجرای خانه مادربزرگش را تعریف می‌کند و مخاطب را به سال‌های دور و ایران قدیم می‌برد.

مارال دوستی هرشب یک کتاب معرفی می‌کند، بابک حمیدیان تئاتر نامه را اجرا می‌کند و حافظ می‌خواند. گویندگان رادیو و تلویزیون نیما رئیسی و آزاده نامداری به اجرای قطعات ادبی و عارفانه می پردازند.