معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از تدارک گسترده ناوگان حمل و نقل عمومی و آمادگی مترو، اتوبوسرانی و تاکسیرانی جهت حضور با شکوه شهروندان در مراسم نماز عید سعید فطر به امامت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید جعفر تشکری هاشمی گفت: به منظور تسهیل در تردد شهروندان جهت حضور در نماز عید فطر و برگزاری هر چه باشکوه‌تر این مراسم، سهم قابل توجهی برای حمل و نقل عمومی در نظر گرفته شده تا شهروندان در این روز بدون دغدغه و با آرامش خاطر در دانشگاه تهران حضور پیدا کنند.

وی از در نظر گرفتن 750 دستگاه ون جهت انتقال نمازگزاران به محل برگزاری نماز در 10 مسیر خبر داد و افزود:دو هزار و 500 دستگاه اتوبوس و مجموعه قطارهای مترو از نخستین ساعات بامداد روز عید نسبت به نقل و انتقال نمازگزاران اقدام می کنند.

معاون شهردار تهران افزود: علاوه بر امکان استفاده رایگان اتوبوس‌‌های شرکت واحد، استفاده از قطارهای مترو که فعالیت خود را از ساعت 5 و نیم صبح روز عید آغاز می‌کنند نیز برای نمازگزاران از تمامی ایستگاه‌های مترو رایگان خواهد بود.

مهندس تشکری هاشمی از ایستگاه‌های هفت تیر، طالقانی و دروازه دولت در خط یک و میدان حر و شهید نواب صفوی در خط دو یه عنوان نزدیک‌ترین ایستگاه های مترو به دانشگاه تهران نام برد و اظهار کرد: در مجاورت هر یک از این ایستگاه‌ها، ده‌ها دستگاه ون مستقر شده تا مسافران بتوانند پس از خروج از ایستگاه با سرعت و به سهولت خود را به دانشگاه تهران برسانند.

وی در پایان با اعلام پیش‌بینی 50 دستگاه تاکسی به منظور رساندن بیماران یا سالمندان نمازگزاری که دچار مشکل جسمی می‌شوند خاطرنشان کرد: علاوه بر این 100 دستگاه تاکسی در ستاد گمشدگان استقرار می‌یآبد تا در سه ایستگاه در نظر گرفته شده کودکانی که از خانواده‌هایشان جدا شده‌اند را به والدینشان برسانند.