دکتر محمدعلی محققی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سال تحصیلی جدید با تحولات عمده ای در فضای آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی همراه است که مهمترین آن تصویب بخشهایی از نقشه جامع علمی و نقشه جامع سلامت است این دو نقشه علمی مراحل نهایی تصویب خود را می گذرانند.
وی اضافه کرد : با تصویب نهایی نقشه جامع علمی و نقشه جامع سلامت و ابلاغ آن راه برای دستیابی به اهداف سند چشم و پروژه های علمی و فناوری و آموزشی هموار می شود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت یادآور شد: دانشگاههای علوم پزشکی مجری بخش عمده ای از نقشه جامع علمی سلامت هستند از این رو کلیه فعالیتهای دانشگاههای علوم پزشکی برای مشارکت در اجرای نقشه در دست تدوین است. بر این اساس دانشگاهها برنامه های آموزشی خود را بر اساس نقشی که در اجرای نقشه جامع دارند به صورت راهبردی تدوین می کنند.
وی گفت: در این حوزه دانشگاههای علوم پزشکی تیپ یک ماموریت اصلی را خواهند داشت که ماهیت این ماموریت تولید علم، نظریه پردازی علمی و رقابتهای علمی بر اساس زیرساختهای آموزشی است.
معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: در گروه دانشگاههای علوم پزشکی تیپ دو، ماموریتها ملی و منطقه ای خواهد بود و جمعیت تحت پوشش مجری برنامه توسعه هستند و مطالعات اولویتهای جمعیت تحت پوشش را در دستور کار خواهند داشت. همچنین برای رقابت نیز تشویق می شوند تا تولیدات علمی خوبی داشته باشند.
محققی ادامه داد: ماموریت دانشگاههای علوم پزشکی تیپ سه ماموریت منطقه ای و محلی است و این دانشگاهها ماموریتهای ویژه را در قالب اولویتهای منطقه ای دنبال می کنند.