استاد منطق و روش شناسی دانشگاه تربیت مدرس با تأکید بر ضرورت فعال بودن دانشجویان در کلاس درس، طرح پرسشهای منطقی و عمیق از سوی دانشجویان را عامل تحرک و نشاط کلاس دانست .

دکتر لطف الله نبوی در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد مطالعه استاد قبل از حضور در کلاس و یادداشت برداری وی قبل و بعد از کلاس گفت: اگر استادی حتی بیست سال هم تدریس کرده باشد همیشه باید ایده‎های جدیدی برای دانشجویان داشته باشد، باید فعال باشد منفعل نبوده و جزوه ثابتی نداشته باشد .

وی گفت: استاد باید همواره به روز بوده و جزوات جدید تهیه کند، باید مطالعه داشته باشد و حتی اگر مطلبی را دهها بار درس داده باشد باز هم باید مطالعه کند تا افق جدیدتری یافته و تدریس بهتری داشته باشد .

استاد منطق و روش شناسی دانشگاه تربیت مدرس در مورد احساس خود نسبت به دانشجویی که بسیار پرسش می‎کند نیز اظهار داشت: من خیلی دوست دارم دانشجو در کلاسهایم فعال باشد و از کلاس بی نشاط و مرده متنفرم.

نبوی گفت: من دست آن دانشجویی را که تحرکی در کلاس ایجاد می‎کند می‎بوسم، اما سؤال باید خوب باشد به تعبیری گفته‏اند حسن السؤال نصف العلم . سؤالهای خوب را تشویق می‎کنم و سؤالهای ابتدایی را هم راهنمایی می‏کنم. بهرحال سؤال دانشجو فی النفسه ارزشمند است و همیشه باید کلاس را شاداب و پرنشاط اداره کرد و از این جهت من به کلاس عشق می‎ورزم.

این محقق و پژوهشگر در مورد تأثیرپذیری آثارش از تدریسها نیز گفت: پنج کتاب را در دست تهیه داشتم که چهار عنوان از آنها نهایی و چاپ شده‎اند . کتاب پنجم من هم که دارد بیرون می‎آید همگی محصول 25 سال تدریس گذشته بنده بوده است که ایده‏ها در ذهن شکل گرفته چندین نوبت در مقاطع فوق لیسانس و دکتری تدریس شده و آرام آرام تحریر شده و به چاپ رسیده‎اند.