شیراز - خبرگزاری مهر: استاندار فارس گفت: امروز جذب سرمایه گذار در همه ارکان و سطوح مدیریتی و اجرایی به یک اراده استانی تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر از شیراز، روح الله احمدزاده در جلسه جذب سرمایه گذاری پروژه فولاد فسا تصریح کرد: فرآیند سرمایه گذاری در استان فارس باید شفاف و نگاه به سرمایه گذار به عنوان شریک در امر توسعه صورت پذیرد نه اینکه به عنوان یک رقیب جلوی توسعه و پیشرفت را بگیریم.

وی در بخش دیگری از سخنانش به سرمایه گذاری دو هزار و 500 میلیارد تومانی در بخش صنعت استان اشاره کرد و گفت: طی چهار سال اخیر ارزش افزوده استان فارس، با یک رشد پنج درصدی مواجه بوده که از 14 درصد به 19 درصد افزایش پیدا کرده است.

استاندار فارس در ادامه از افزایش توسعه صادرات صنعتی از 60 میلیون دلار در سال 84 به 200 میلیون دلار در سال 88 خبر داد وافزود : با تمامی تدابیری که برای بهبود توسعه صنعتی و اقتصادی استان اندیشیده ایم اما وضعیت ایده آل صنعت در استان فارس هنوز حاکم نشده است.

احمد زاده با تاکید بر اینکه هر سال برند خوبی را در تولید محصولات کشاورزی از جمله تولید گندم داریم ، خاطرنشان کرد: کشاورزی غیرمکانیزه که در کنار آن صنایع تبدیلی نباشد باعث شده تا ارزش افزوده این حجم عظیم سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان فارس کمتر از ارزش افزوده بخش صنعت شود.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه هیچگونه راه میانبر و گریزی جز بها دادن به صنعتی شدن استان به طور جدی وجود ندارد، تاکید کرد: امروز باوری که در بدنه مدیریت ملی در سطح دولت و هم در سطح مدیریت استانی به وجود آمده که ما باید به سمت توسعه صنعتی استان فارس برویم و برای اینکه نرخ بیکاری استان فارس را در این اقتصاد کشاورزی زده معیشتی که متاثر از بارش باران، برف و اقلیم و جغرافیای طبیعی است کاهش دهیم راهی جز جذب سرمایه گذار وجود ندارد.

وی ادامه داد: در توسعه صنعتی استان فارس هم به صنایع کوچک و زودبازده هم به صنایع بالا دستی به صورت متوازن نگاه خواهیم کرد.

احمد زاده بر ضرورت خوشه سازی، تامین بازارهای هدف، تامین منابع مالی و تجهیز مواد اولیه این صنایع در جهت حمایت از صنایع کوچک استان تاکید کرد و افزود: صنایع بالا دستی لوکوموتیو توسعه صنعتی در استان فارس به شمار می روند و خوشه های صنعتی می توانند نقش واگنهایی را داشته باشند که با انرژی لوکوموتیو صنایع بالادستی مثل پتروشیمی، فولاد، صنایع انرژی بر و صنایع آب و برق یک تحرک و جهش صنعتی در استان فارس ایجاد کنند.

استاندار فارس در ادامه اظهار داشت: امروز ظرفیت ذخیره سازی آبهای پشت سد استان، بالغ بر سه میلیارد متر مکعب است که با احتساب سدهایی که در دست ساخت و مطالعه قرار دارد این رقم در آینده ای نزدیک افزایش پیدا خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 560 میلیون متر مکعب آب ذخیره شده در پشت سدهای استان فارس وجود دارد که به خاطر کاهش نزولات جوی و آثار ناشی از خشکسالی است.

احمد زاده اظهار امیدواری کرد: با افزایش ذخیره آبهای پشت سد استان فارس، ریسک سرمایه گذاری در بخش صنعت کاهش می یابد.