به گزارش خبرگزاری مهر، غضنفر میرزابیگی افزود: حضور همراهان بیمار که گاهی با اصرار بیمار و گاهی با اصرار خود همراه انجام میشود در بخشهایی مثل اتاق عمل، آی.سی.یو و... که تکنیکهای خاص درمانی میطلبد جز دردسر و دخالت در کار کادر درمانی و مختل کردن درمان سود دیگری ندارد.
وی با اشاره به ضرورت تدوین حقوق کادر درمانی بیمارستانها در کنار تدوین منشور حقوق بیمار افزود: همچنان که از پرستاران میخواهیم کرامت انسانی بیمار را بدون توجه به سن، نژاد، جغرافیا و جنس بیمار در حد اعلا حفظ کنند، باید به حقوق آنان هم توجه داشته باشیم.
میرزابیگی اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر به دلیل کمبود پرستار، همراه بیمار جزئی از کادر مراکز درمانی شده و با ورود به فضاهایی که نباید وارد شود مشکلاتی ایجاد کرده است. در حالی که باید برای همراه بیمار مرزی قایل شد و وظایف و حقوق پرستاران را تفکیک کرد.
وی با اشاره به اینکه در دروس پرستاری، واحدهای اخلاق پرستاری کم هستند بیان داشت: هرچند در دولتهای نهم و دهم هم در زمینه قوانین و هم در عرصه آموزش، شاهد اتفاقات خجستهای بودهایم ولی هنوز مشکلات پرستاران به قوت خود باقی است که باید به آنها رسیدگی کرد.
طی 5 سال اخیر 12 هزار تخت به تختهای بیمارستانی اضافه شده که در مقابل درصد استخدام پرستاران اصلا قابل مقایسه نبوده است.
استاندارد تعداد پرستار برای هر تخت بیمارستانی 2 و برای هر تخت ویژه 4 پرستار است.