شاهرخ رامین در گفتگو با خبرنگار مهر در دماوند مکان احداث شهرک طلا و جواهر را حد فاصل دو شهر آبعلی و رودهن عنوان کرد و اظهار داشت: هدف از اجرای این طرح که شامل دو فاز مسکونی و کارگاهی است، متمرکز کردن مشاغل مربوط به طلا و جواهر است که متاسفانه با گذشت یکسال چیزی بیش از خاک در طرح "شهرک طلا و جواهر" دماوند دیده نمی شود.
نماینده مردم رودهن، دماوند و فیروزکوه ادامه داد: بخش مسکونی این طرح توسط صنف طلا و جواهر استان تهران خریداری شده است که با اخذ مجوز از شهرداری رودهن احداث واحدهای مسکونی برای کارکنان این صنف را آغاز خواهد کرد.
این مسئول پیرامون بخش کارگاهی این طرح نیز گفت: زمینهای بخش کارگاهی شهرک مذکور در ردیف اراضی ملی محسوب می شود و در سفر دور سوم هیئت دولت از این شهرستان دستور اقدام، پیرامون این اراضی بر طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران صادر شد.
وی در پاسخ به سئوالی مبنی بر وجود معارض در زمینهای طرح یاد شده، خاطرنشان کرد: نه تنها در طرح شهرک طلا و جواهر بلکه در تمامی زمینهایی که مدیریت پارلمانی و دولتی شهرستان برای احداث پروژه های مختلف در نظر گرفتند، اثری از این مانع وجود داشت.
رامین بیان داشت: این معضل مختص شهرستان دماوند نیست و تمامی نقاط کشور از این مانع بزرگ رنج می برد به همین جهت باید کارکردی پیش روی قانونگذاران و مجریان قانون قرار گیرد تا در آینده با چنین موانعی مواجه نشویم.
نماینده مردم رودهن، دماوند و فیروزکوه از ایجاد هفت هزار و 500 شغل در این شهرک خبر داد و گفت: اراده موجود در مسئولان شرکت شهرکهای صنعتی، مردم و مسئولان دماوند را به طی سریع مراحل قانونی طرح شهرک طلا و جواهر امیدوار ساخته و با اتمام پروژه یاد شده هفت هزار و 500 فرصت شغلی با کیفیت، ایجاد خواهد شد.