معاون اجتماعی ناجا با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی از اجرای طرح عفاف و حجاب کوتاه نمی‌آید گفت: طرح عفاف و حجاب یک طرح حساب شده و دقیق است و 99 درصد شکایتهای مطرح شده در این زمینه نیز درست نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار بهمن کارگر اظهار داشت: به زودی طرحهای امنیت اجتماعی در برخی از استانهای کشور از جمله استان اصفهان به مرحله اجرا گذاشته می‌شود.

وی با بیان این‌که طرحهای امنیت اجتماعی شامل برخورد با اراذل و اوباش، مبارزه با معتادان و طرح جامع درباره عفاف و حجاب می‌شود گفت: از آنجای که محله، مسجد و مدرسه به عنوان سه نهاد مهم ارتباطی خانواده‌ها هستند، یکی از برنامه‌های این معاونت ایجاد ارتباط بین این سه نهاد با پلیس است و ما معتقدیم در صورت ایجاد این ارتباط بسیاری از مشکلات موجود در جامعه حل خواهد شد.

کارگر از طرح ایجاد ایستگاههای محلات خبر داد و گفت: این ایستگاهها با همکاری شورا یاری محلات با هدف پیشگیری اجتماعی ایجاد می شوند و هم اکنون نیز مقدمات عملی شدن آن انجام یافته است.

به گفته وی، نیروی انتظامی به دنبال پیشگیری اجتماعی است و یکی از اولویت‌های معاونت اجتماعی ناجا آگاه سازی خانواده‌ها و آموزش همگانی است؛ زیرا آگاهسازی و آموزش همگانی از بروز بزهکاری و جرم در جامعه جلوگیری می‌کند.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی در ادامه ریشه جرایم را در نبود نظم و انضباط عنوان کرد و در مورد وجود برخی از آسیبهای اجتماعی در حاشیه شهرهای بزرگ بیان داشت: ساماندهی حاشیه شهرها بر عهده وزارت مسکن و شهرسازی است و به طبع جایی که ساماندهی نشود بروز جرم و بزه نیز در آن بالاست.

وی افزود: البته نیروی انتظامی وظایف خود را در مناطق حاشیه‌نشین انجام می‌ دهد اما این تلاشها کافی نیست و باید دستگاه‌های مسئول دست در دست هم داده و در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی پلیس را یاری کنند.

کارگر درباره آموزشهای پیشگیرانه در مورد آشنایی با مواد مخدر جدید عنوان داشت: از آنجای که سرعت تبدیل و تولید این مواد بسیار بالاست، آموزش دادن آن نیز سخت است اما خوشبختانه نیروی انتظامی دارای آزمایشگاه‌های مدرنی است و اگر مواد جدیدی وارد کشور شود اول نیروهای برخوردکننده با آن آشنا شده و سپس آموزش‌های پیشگیرانه به دانشجویان و جوانان ارائه می‌شود.

وی درباره سیاست نیروی انتظامی در ساخت سریال‌ها و فیلم‌های پلیسی گفت: از سال 88 سیاستی اتخاذ شد تا سریالهای پلیسی با موضوع پیشگیری اجتماعی تهیه و تولید شود که نمونه آن سریال خواب و بیدار بود.

کارگر با اعلام حمایت از تهیه کنندگان فیلم ها و سریالهای پلیسی تصریح کرد: اگر کسی برای پیشگیری اجتماعی در کشور فیلم یا سریالی بسازد نه تنها در زمینه امکانات پلیس از او پولی نمی‌گیریم بلکه به او کمک هم می‌کنیم و نمونه آن سریال هوش سیاه است که در این خصوص پول ساخت آن را به تهیه کننده بازگردانده و از سازندگان آن نیز تقدیر و آمادگی خود را برای ساخت شماره دو این سریال اعلام کردیم.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی با دفاع از طرح عفاف و حجاب این طرح را حساب شده و دقیق توصیف کرد و بیان داشت: از زمان اجرای این طرح در خرداد ماه سال جاری تاک نون شکایتهای انگشت شماری گزارش شده که در بررسیها مشخص شد 99 درصد از این شکایتها نیز درست نبوده است.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی از اجرای طرح عفاف و حجاب کوتاه نمی‌آید تصریح کرد: با آنکه اعتقاد ما بر این است که بحث عفاف و حجاب 5 درصد انتظامی است اما با افتخار اعلام می‌کنیم که نیروی انتظامی در این پنج درصد موفق عمل کرده است.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی از تصویب طرحی در زمینه طراحی لباس‌های متناسب با شؤنات اسلامی و فرهنگ کشور خبر داد و اظهار داشت: در جلسات متعددی که با متصدیان صنوف پوشاک کشور داشتیم تذکرات لازم به آنها داده شده و تعدادی از آنها نیز به علت ارتکاب تخلف پلمپ شدند.

کارگر در پاسخ به سوالی پیرامون چگونگی برخورد پلیس با اقلیتهای دینی گفت: نیروی انتظامی در انجام وظایفش لازم نیست از کسی بپرسد دین او چیست.

وی افزود: نیروی انتظامی با جرم برخورد می‌کند و برایش تفاوت نمی‌کند که دین مجرم چیست و در این خصوص استثنایی نیز وجود ندارد.