کارگاه منطقه ای ایمنی زیستی با عنوان "آنالیز احتمال خطر مهندسی ژنتیک" از سوم اکتبر 2010 در موسسه تحقیقات علمی کویت (KISR) آغاز شد که نماینده ایران به دلیلی نامعلوم از لیست مدعوین حذف شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این کارگاه که از سوی مرکز بین المللی تحقیقات مهندسی ژنتیک و بیوتکنولوژی (ICGEB) برگزار می‌شود نحوه بررسی علمی محصولات تراریخته برای مسئولان نظارتی کشورهای منطقه تشریح خواهد شد.

در این کارگاه مسئولان نظارتی کشورهای کویت، اردن، عربستان سعودی، سودان، سوریه، عمان، قطر، لیبی و ترکیه شرکت خواهند کرد.

بر اساس اعلام قبلی و با توجه به عضویت ایران و پرداخت حق عضویت سالیانه بالغ بر صدها هزار دلار از سوی ایران مقرر بود یک نفر شرکت کننده ایرانی نیز در این کارگاه حضور داشته باشد که بنا به دلایل نامعلومی عنوان ایران از لیست مدعوین حذف شد.

مدرسین این دوره دکتر بهزاد قره یاضی رئیس انجمن ایمنی زیستی ایران، دکتر پاتریک رودلشایم رئیس انجمن بین المللی ایمنی زیستی، دکتر ویلم سینس از دانشگاه اولتریخ و عضو اداره ایمنی زیستی اروپا، دکتر مایک ویلکینسون از دانشگاه آدریس بیث انگلستان و برخی مسئولین ICGEB هستند.

دکتر قره یاضی موفق به تولید انبوه محصول تراریخته ایرانی در سال 1383 شد.  آنالیز احتمال خطر و ساده سازی مراحل کسب مجوز و توسعه این فناوری حیاتی از فعالیتهای این مدرس بین المللی است که نتایج آنالیز احتمال خطر انجام شده توسط وی به صورت داوطلبانه در اختیار هیئت مشترکی متشکل از 10 نفر از برجسته ترین متخصصین رشته های مختلف کشور از سه انجمن علمی کشور قرار دارد و این انجمنها به اتفاق این مطالعات را تایید کردند.