دکتر انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به مشکلات اجرای قانون ارتقای بهره وری نیروهای بالینی نظام سلامت، به خبرنگار مهر گفت: برای ارتقای نظام سلامت و جبران کمبود شدید نیروی بالینی می بایست پرستاران را استخدام کنیم تا خدشه ای به کیفیت خدمات درمانی وارد نشود.
وی با اشاره به رد استخدام 23 هزار پرستار در کمیسیون تلفیق مجلس افزود: زمانی که نماینده دولت با آن مخالفت کرد نمایندگان کمیسیون تلفیق نتوانستند آن را به تصویب برسانند چرا که بار مالی زیادی داشت. اما ما معتقدیم زمانی که طرحی مصوب شد باید ساز و کارهای قانونی آن نیز در نظرگرفته و تامین شود.
محسنی بندپی ادامه داد: مجلس تاکنون در حمایت از جامعه پرستاری همکاریهای لازم را داشته و حتی همواره چند گام از دولت جلوتر بوده است. بنابراین باید تلاشهای نمایندگان و نقاط مثبت فعالیتها را نیز مدنظر قرار داد.
وی اضافه کرد: در زمینه استخدام پرستاران نیز باید گفت که این طرح از مسیر بررسی پیشنهادات گذشته بود که کمیسیون تلفیق با مخالفت نماینده دولت آن را به صورت فوق العاده مطرح کرد و جزو الحاقیه خود آورد. از سوی دیگر همچنان این حق برای کمیسیون بهداشت باقی است که حتی اگر کمیسیون تلفیق هم آن را تصویب نکند در صحن علنی آن را مطرح کند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس خاطرنشان کرد: موارد مشابه این شیوه را در سالهای گذشته هم داشته ایم که به دلیل ازدیاد مصوبات یا نظرات خاص کمیسیون تلفیق، برخی از مصوبات کمیسیون بهداشت فرصت مطرح شدن در کمیسیون تلفیق را نمی یافت اما کمیسیون بهداشت آن را در صحن علنی مجلس مطرح می کرد که رای هم می آورد.
وی با بیان اینکه اگر نماینده دولت بار مالی ناشی از استخدام 23 هزار پرستار را بپذیرد، استخدام پرستاران قابل اجرا است، افزود: ما با استخدام نشدن پرستاران دچار نقصان و خسارات مادی و معنوی بسیاری می شویم که این زیانها چند برابر بودجه و بار مالی ناشی از بکارگیری این نیروهاست.