گرگان - خبرگزاری مهر: دبیر طرح سنجش سلامت گلستان گفت: سه هزار و 222 نوآموز بدو ورود به دبستان استان به پایگاه های تخصصی سنجش سلامت ارجاع داده شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، یوسف جمال ظهر پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران در گرگان افزود: از کل آمار ارجاعی ها به مرحله تخصصی 690 نفر مشکوک به مشکل بینایی ، 450 نفر مشکوک به مشکل شنوایی شناسایی شدند.

وی اظهار داشت: همچنین هزار و 706 نفر مشکوک به مشکل آمادگی تحصیلی و376 نفر دارای بیش از یک مشکل بوده اند.
 
وی خاطرنشان کرد: تاکنون21 هزار و 942 نوآموز در طرح سنجش مورد ارزیابی قرار گرفته اند از این تعداد 18 هزار و 720  نفر به مدارس عادی معرفی شده اند.
 
جمال گفت: طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان در استان گلستان روز دوازدهم مهرماه در شهرستانهای گرگان وگنبد و سایر شهرستانها به اتمام رسیده است.
 
گلستان 27 هزار دانش آموز پایه اول ابتدایی دارد.