تبریز - خبرگزاری مهر: رئیس ستاد آموزش‌های نوین الکترونیکی کشور، آگاه سازی کامل در حوزه فناوری اطلاعات را نیازمند اهتمام عمومی دانست.

 به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، سید مجتبی علوی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران، اجرای طرح ملی شهروند الکترونیکی در کشور را مبتنی بر سند چشم‌انداز ایران 1404 دانست و با تأکید بر لزوم تداوم و اجرای آن گفت: همان‌طور که ریشه بی‌سوادی در کشور با راه‌اندازی نهضت سواد آموزی خشکانده شد، ناآگاهی در حوزه IT نیز باید تا پایان سال 90 خشکانده شود.

وی بر همراهی عموم مردم، دولت، دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش و بنگاه‌ های اقتصادی در تحقق این امر تاکید کرد و افزود: بار اصلی اجرای موفق طرح ملی شهروند الکترونیکی بر دوش شهرداری هاست و دیگر دستگاه‌ها باید شهرداری را در این بخش کمک کنند.

گفتنی است، تمام شهروندان 12 تا 75 سال با هر سطح سواد، می توانند از دوره های آموزشی این طرح استفاده کرده و پس از ثبت نام در فضای مجازی و به صورت غیر حضوری، مواد درسی موضوع این طرح را آموزش دیده و در پایان دوره‌ها که از شش تا 36 ماه متغیر است، مدرک معتبر دریافت کنند.

زمان آغاز مراحل پیش ثبت نام از شهروندان تبریزی برای شرکت در این طرح و دریافت کارت شهروندی 17 مهر تا 17 آبان ماه است.