کرج - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور صنایع کشاورزی معاونت آب و خاک و صنایع وزارت جهاد کشاورزی از صدور مجوزهای تاسیس و پروانه بهره برداری و طرح توسعه صنایع کشاورزی به صورت خدمات الکترونیکی در کشور خبر داد.

علیرضا پوربصیر در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج با اشاره به اهداف راه اندازی وب سایت الکترونیکی صدور مجوزهای تاسیس و پروانه بهره برداری برای متقاضیان واحدهای صنایع کشاورزی گفت: تسهیل در خدمات رسانی به متقاضیان سرمایه گذاری، جلوگیری از تردد آنان و مراجعه  حضوری  به  مدیریتهای  ذیربط و انجام سریع صدور مجوز و نیز پیگیری به موقع متقاضیان از جمله اهداف راه اندازی خدمات الکترونیکی صدور مجوز به شمار  می رود.

وی افزود: متقاضیان می توانند از طریق مراجعه به این وب سایت به نشانی ES.Maj.ir  درخواست خود را در زمینه نوع فعالیتی که می خواهند انجام دهند برای صدور مجوز به مدیریت صنایع کشاورزی استان مربوط مطرح و ثبت نام کنند.

مدیر کل دفتر امور صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: مدیران صنایع کشاورزی استانها با توجه به اولویتهای صنایع در استان نسبت به اعلام نظر با پذیرش یا عدم پذیرش درخواست متقاضیان از طریق وب سایت اعلام می کنند و چنانچه مورد پذیرش قرار گیرد متقاضیان باید طرح توجیهی خود را ارائه کنند و در نهایت کارشناسان مربوط پس از بررسی های کارشناسانه نسبت به صدور مجوز تاسیس از طریق خدمات الکترونیکی اقدام می کنند.

پوربصیر خاطرنشان کرد: متقاضیانی که قبلاً نیز در زمینه تاسیس واحد خود مجوز دریافت کرده اند می توانند برای اتمام کارهای اجرایی و احداثی انجام شده به منظور اخذ پروانه بهره برداری تاسیس از این سیستم استفاده کنند و درخواست خود را اعلام نمایند.

وی افزود: همچنین در زمینه طرح توسعه واحدهای صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی در صورتی که متقاضی نسبت به افزایش سرمایه گذاری و تغییرات در نوع فعالیت و افزایش ظرفیت تولید واحد خود آمادگی داشته باشد می تواند از طریق این وب سایت درخواست خود را اعلام نماید.

این مسئول بیان کرد: برای آشنایی بیشتر مدیران و کارشناسان امور صنایع کشاورزی استانهای آذربایجان شرقی، اصفهان، بوشهر، خراسان رضوی، فارس، کرمانشاه، همدان، سیستان و بلوچستان و تهران با فرایند خدمات الکترونیکی صدور مجوز دوره آموزشی دو روزه طی روزهای نهم و دهم آبانمان ماه در کرج برگزار خواهد شد و پس از طی این دوره این طرح به صورت پایلوت به مدت یک ماه در این 9 استان اجرا می شود و بعد از آن در سایر استانهای کشور به  مورد اجرا در می آید.

پوربصیر گفت: پیش بینی می شود این طرح از اول دی ماه سالجاری در سراسر کشور اجرایی شود.