صدرالدین شجره، تهیهکننده و کارگردان نمایشهای رادیویی درباره تصویری شدن برنامههای رادیویی به خبرنگار مهر گفت: به نظرم نمایشهای رادیویی قابلیت تصویری شدن را دارد. علاوه بر آن برنامههای ترکیبی هم میتواند تصویری شود. البته نه هر برنامه ترکیبی، بلکه این مسئله شامل برنامههایی میشود که تعداد عوامل زیاد است و دیدن واکنشهای آنها در هنگام ضبط برنامه برای مخاطبان جذابیت لازم را دارد.
وی در ادامه افزود: برخی برنامهها مثل خبر رادیو جذابیت تصویری ندارد، چرا که تفاوتی با خبر تلویزیون ندارد. البته برخی برنامههای تلویزیون این مشکل را دارند که بیشتر رادیویی هستند تا تلویزیونی. این مسئله در برنامههای مختلف حتی نمایشی هم صدق پیدا میکند و در برخی سریالها تصویر هم نبینیم و فقط صدا را گوش دهیم، اتفاقی نمیافتد، چرا که تصویر معنای زیادی ندارد.
این تهیهکننده گفت: مسلماً تصویری کردن برخی برنامههایی رادیویی منجر به بیشتر دیده شدن رادیو میشود و میتوان مخاطبان جدید را جذب کرد. در واقع میتوان زمینهای فراهم کرد تا رادیو به لحاظ محتوایی بیشتر در دل مخاطبان جا باز کند.
شجره درباره اینکه آیا این مسئله باعث نمیشود تصویر گویندگانی که سالها در رادیو کار کردند و مخاطبان با صدای آنها مانوس هستند با دیده شدن تصویرشان ذهنیت مخاطبان بشکند، توضیح داد: مسلماً قبل از اینکه برنامه رادیویی بخواهد تصویری شود باید کارشناسی شود و آرام آرام این اتفاق شکل بگیرد تا برای مخاطبان هم قابل هضم باشد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر باید برنامههایی انتخاب شوند که ذهنیت مخاطبان با دیدن تصویر گوینده محبوبشان شکسته نشود. این مسئله درباره همه گویندهها صدق نمیکند، چرا که برخی صدایشان با تصاویرشان همخوانی ندارد.