به گزارش خبرنگار مهر در میاندوآب، حسن نوعی اقدم پیش از ظهر دوشنبه در جریان بازدید از روند اجرای عملیات تکمیل احداث ایستگاه راه آهن میاندوآب، دلیل تاخیر در اجرای این پروژه مهم را کمبود اعتبارات عنوان کرد و افزود: با تاکید وزیر راه و ترابری، بهره برداری از راه آهن مراغه - ارومیه در اولویت پروژه های این وزارت خانه قرار دارد.
وی بر اهمیت اتصال راه آهن مراغه - میاندوآب به راه آهن سراسری و از آنجا به ارومیه با گذشتن از مهاباد و نقده و اتمام این پروژه در سریعترین زمان ممکن تاکید کرد.
معاون امور مجلس و هماهنگی استانهای وزیر راه و ترابری در ادامه بیان داشت: امسال 420 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی وزارت راه و ترابری برای آسفالت راه های روستایی آذربایجان غربی اختصاص یافته است.
ضریب نفوذ شبکه ریلی در یک کشور، شاخص مهمی از توسعه اقتصادی بوده، ولی با وجود قدمت 80ساله راهآهن در کشورمان، این زیر ساخت مهم توسعه اقتصادی و ترانزیتی در آذربایجان غربی از ضریب نفوذ کمتری برخوردار است.
اجرای طرح راه آهن ارومیه - مراغه در سال 1380آغاز شده و این در حالی است که اجرای این طرح، غیر از مسیر بین شهرستانهای میاندوآب و مراغه، با گذشت 9 سال پیشرفت مطلوبی ندارد و نبود اعتبار کافی عامل اصلی در کندی عملیات اجرای آن عنوان می شود.
پیش بینی ها حاکی از بهرهبرداری از طرح راهآهن ارومیه - مراغه در سال 1390 بود اما کمتر از یک سال مانده به زمان پیش بینی شده، طرح مذکور تنها تا شهرستان میاندوآب اجرایی شده است.
طرح راه آهن ارومیه - مراغه به طول184 کیلومتر در پنج قطعه دردست اجرا بوده که به گفته کارشناسان شرکت توسعه بنادر و زیرساخت های بنادر، در حال حاضر مجموع قطعه های بعدی پروژه راه آهن مراغه - ارومیه از 57 درصد پیشرفت اجرایی برخوردار است و تاکنون برای اجرای این طرح 890 میلیارد ریال هزینه شده است.