کنسرت گروه موسیقی "شکرشکن" به آهنگسازی و خوانندگی مهدی آذرسینا در تاریخ 6 و 7 آبان ماه ساعت 21 در تالار وحدت برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر،در این کنسرت آذرسینا قطعاتی را با مدلاسیون در دستگاه های مختلف به روی صحنه می برد به این معنا که قطعات از دستگاه سه‌گاه شروع و به محض اینکه حال و هوای شعر تغییر می‌یابد به نوا تغییر لحن می‌دهد و با گریزی به مایه اصفهان دوباره به نوا باز می‌گردد؛ مجموع قطعات در این اجرا بر  اشعاری از حافظ،‌ مولانا، ‌فردوسی، عطار، عماد خراسانی، سایه و اقبال لاهوری استوار است.

آهنگساز گروه موسیقی "شکرشکن " در پاسخ به چرایی اجرای آواز در این اجرا گفت : به دلیل مشکلاتی که برای دستم پیش آمده نتوانستم در این سال‌ها کنسرت برگزار کنم و در این اجرا هم آواز تصانیف را برعهده دارم چرا که معتقدم کمانچه‌نوازی در حد خوانندگی است و هنرمند می‌تواند تمام درونیات خود را بدون به زبان آوردن کلام ارائه دهد بر این اساس بواسطه اینکه در این کنسرت ساز نمی‌زنم، خواندن اشعار را برعهده گرفتم.