دانشمندان ژاپنی نمونه آزمایشی روباتی انسان نما را ساختند که به طور خودکار قادر است آشیانه زنبورهای خطرناک را سمپاشی کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، یکی از تازه ترین تلاشهای دانشمندان فعال در عرصه تحقیقات روباتیک ژاپن توسعه روباتهایی است که بتوانند در فعالیتهای خطرناک جایگزین انسان شوند.

در این راستا محققان دپارتمان علوم مهندسی دانشگاه تیکیو در اتسونومیا واقع در 100 کیلومتری شمال شرقی توکیو نمونه آزمایشی روباتی انسان نما را ساخته اند که قادر است زنبورهای موذی را شکار کند.

این روبات به دلیل اینکه یک تاج موی برافراشته روی سر خود دارد "موهیکان" نامیده شده است. "موهیکانها" نام جمعیتی از سرخپوستان آمریکای شمالی است که به دلیل روحیه خشنی که داشتند موهای خود را به صورت تاجی برافراشته درست می کردند.

"موهیکانها" پیش از تعرض سفیدپوستان به آمریکای شمالی، دشمنان شماره یک قبیله های سرخپوستی "شایان" بودند.

این روبات انسان نما که 170 سانتیمتر قد دارد و شبیه به یک "موهیکان" است می تواند حرکات اصلی انسان را بازتولید کند.

اندامهای حرکتی این روبات مجهز به موتورهای الکتریکی کوچکی است که به "موهیکان" اجازه می دهند خم شود، راه برود و حتی از پله های یک نردبان بالا برود.

به دلیل برخورداری از یک سیستم تشخیص صدا، این روبات می تواند با ارباب خود تعامل کرده و اشاره های وی را حتی از یک فاصله دور دنبال کند.

براساس گزارش CNET، این روبات که برای فعالیتهای دفع زنبورهای موذی طراحی شده است می تواند از نردبان بالا برود، نزدیک لانه زنبورها شده و با حشره کش داخل لانه را سمپاشی کند.

پروژه "موهیکان" شش سال قبل و با هدف ایجاد یک روبات انسان نمای مهربان با انسان آغاز شد این روبات کار خود را از تابستان آینده با سمپاشی لانه زنبورها آغاز خواهد کرد.