اردبیل - خبرگزاری مهر: رییس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل از برگزاری دومین جشنواره ملی مطالعات قرآنی دانشجویان طی 18 آذر ماه جاری در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، اکبر قاسمی ظهر دوشنبه در جلسه هم‌اندیشی جشنواره ملی مطالعات قرآنی برگزاری این جشنواره ملی را بهترین فرصت برای ترویج و تبلیغ آموزه‌های قرآنی و مذهب شیعه دانست.

وی با اشاره به اهمیت توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه و بویژه جامعه دانشجویی اظهار داشت: جامعه دانشجویی و دانشگاهی به عنوان قشر فرهیخته جامعه ضرورت دارد با آموزه‌های قرآنی و ارزش‌های آن آشنا شوند.

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان افزود: توسعه فعالیتهای قرآنی در دانشگاه‌ها با توجه به تهدید‌های نرم دشمنان از مهمترین ضروریات کشور و جانعه دانشجویی است.

وی به شیوه اجرایی جشنواره اشاره کرد و ابراز داشت: زمان برگزاری آزمون این جشنواره 18 آذر ماه خواهد بود و امیدواریم این آزمون با همکاری و هماهنگی تمامی نهاد‌های فرهنگی و دانشگاهی در شأن استان برگزار شود.

در این جلسه مسئول دارالقرآن الکریم تبلیغات اسلامی استان اردبیل نیز ضمن قدردانی از فعالیتهای قرآنی جهاد دانشگاهی در سراسر کشور و استان تصریح کرد: توجه به آیات الهی و استفاده کاربردی از آن در تمام مراحل زندگی ضروری است.

حجت ‌الاسلام عزیز صابر با اشاره به تفاهم ‌نامه همکاری قرآنی بین جهاد دانشگاهی و دارالقرآن استان، خواستار افزایش همکاری در زمینه برگزاری دوره‌های تربیت معلم قرآنی در سطوح مختلف شد.

وی با تاکید بر توسعه و ترویج تفکر و اندیشه در قرآن متذکر شد: پیامبر اکرم (ص) به تبیین احکام اسلام توجه خاصی داشت و امروز وظیفه داریم در این راستا تلاش بیشتری داشته باشیم.

مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی استان، برگزاری گفتمانهای قرآنی، جلسات و کارگاه‌های تدبر و تفکر در قرآن را در جامعه دانشجویی ضروری دانست.

نخستین جلسه هم‌اندیشی با مدیران دستگاه‌های اجرایی فرهنگی و دینی استان اردبیل با هدف هم‌اندیشی در راستای برگزاری هر چه بهتر دومین جشنواره مطالعات قرآنی دانشجویان ایران برگزار شد.