به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، مجتبی اعلایی صبح سه شنبه در بازدید از مراحل پیشرفت فیزیکی کتابخانه مرکزی ایلام گفت: در روند ساخت و تکمیل این پروژه عظیم فرهنگی باید تسریع بعمل آید.
وی خطاب به پیمانکاران و مسئولان این پروژه، اظهار داشت: باید برای تکمیل و اتمام این پروژه ها زمانبندی لازم ارائه شود و با ساز و کارهای لازم از اتلاف وقت جلوگیری کند.
اعلایی تصریح کرد: پروژه کتابخانه مرکزی ایلام یکی از بزرگترین کتابخانه هاست و در صورت بهره برداری می تواند منشأ خدمات ارزنده ای در حوزه فرهنگی استان بود.
وی با انتقاد از روند کند پیشرفت فیزیکی این طرح، بیان کرد: برای پروژه ای که از سال 80 آغاز شده و کل مساحت آن سه هزار 800 متر با زیربنا پنج هزار و 150متر است که نباید بیش از 9 سال وقت صرف شود.
عملیات ساخت کتابخانه ایلام از سال 1380 آغاز شده و مکانه ای از قبیل سالن مطالعه، آمفی تئاتر، سالن نمایش، بوفه، نمازخانه، سالن جلسات، مهمانسرا، مدیریت بخش کودکان و نوجوانان در آن پیش بینی شده است.
این پروژه که در 5150 متر زیربنا ساخت می شود تاکنون بیش از 25 میلیارد ریال برای آن هزینه صرف شده است.