مدیر کل معماری و ساختمان معاونت معماری و شهرسازی شهرداری تهران گفت: در نمای ساختمانهای پایتخت ناهماهنگیها و آشفتگی های بصری وجود دارد که برای اصلاح آن باید هر چه زودتر تمهیداتی اندیشیده شود.

محمد باقر خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: چهره شهر تهران به واسطه ساختمانهایی که بی ضابطه ساخته شده اند مخدوش و به هم ریخته شده است از اینرو لازم است تمهیداتی اندیشیده شود تا چهره شهر به تدریج از این آشفتگی بصری نجات پیدا کند.

وی اظهار داشت: با توجه به این که با شهری بزرگ مواجه هستیم که ساختمانهای ساخته شده زیادی در آن وجود دارد، باید به مرور زمان و در بازسازیهایی که انجام می شود این مشکل برطرف شود.

خسروی تاکید کرد: به این منظور در بخشنامه هایی که از سوی معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران به مناطق ابلاغ شده بر اجرای نماهایی موزون و مناسب تاکید شده و همچنین تصریح شده تا در استفاده از مصالحی چون شیشه و نظیر آن نیز دقت لازم به عمل آید.

مدیرکل معماری و ساختمان شهرداری تهران اضافه کرد: با توجه به اهمیت در نظر گرفتن معماری ایرانی - اسلامی در نماهای شهر این موضوع نیز تاکید شده است.

وی در خاته با تاکید بر اینکه درباره نماهای موجود شهر بررسی های کارشناسی رو به اتمام است، افزود:  در نهایت  تصمیمات اتخاذ شده به صورت دستورالعمل تهیه و برای اجرا به مناطق ابلاغ می شود.