فاطمه رجبی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: دومین المپیاد علمی حوزه های علمیه خواهران در مقطع سطح 2 (کارشناسی) حوزه های علمیه در کلیه پایه های تحصیلی به جز خواهران طلبه جدید الورود و در سه مرحله برگزار می شود.
وی افزود: یکی از تفاوت های این دوره از المپیاد علمی حوزه های علمیه خواهران نسبت به دوره قبل این است که این رقابت علمی در کلیه پایه ها و در هر سه مرحله به شکل عمومی برگزار می شود و تنها خواهران طلبه پایه پنجم به صورت تخصصی در سه گرایش فقه و اصول، ادبیات عرب و تفسیر و علوم قرآن در این رقابت علمی شرکت می کنند.
فاطمه رجبی با اشاره به زمان برگزاری مراحل مختلف دومین دوره المپیاد حوزه های علمیه خواهران افزود: مرحله مدرسه ای این رقابت علمی 28 آبان، مرحله منطقه ای آن 13 اسفند و مرحله کشوری 9 اردیبهشت ماه 1390 برگزار می شود.
رجبی شرط ورود به مرحله منطقه ای المپیاد را کسب 60 درصد امتیاز مرحله مدرسه ای و شرط راهیابی به مرحله کشوری را کسب 70 درصد امتیاز مرحله منطقه ای دانست.
وی با اشاره به این نکته که به نفرات اول تا سوم هر پایه جوایز ارزنده ای از قبیل کمک هزینه سفرحج عمره، کمک هزینه سفربه عتبات عالیات و سکه بهار آزادی اهدا می شود افزود: علاوه بر جوایز نقدی، نفرات اول تا دهم در گرایش های تخصصی از تسهیلات آموزشی نیز برخوردار خواهند شد.
رجبی در توضیح درباره این تسهیلات آموزشی نیز گفت: رتبه های اول تا سوم در گرایش های تخصصی از آزمونهای ورودی سطح 3 (کارشناسی ارشد) حوزه های علمیه خواهران معاف می شوند. 10 نفراول در هر رشته نیز از اولویت تدریس در آن گرایش خاص در مدارس و حوزه های علمیه خواهران برخوردار خواهند بود.
سرپرست مدیریت آموزش سطح 2 (کارشناسی) مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران همچنین افزود: خواهران طلبه ای که در گرایش ادبیات عرب رتبه اول تا سوم را کسب می کنند برای ادامه تحصیل در مقطع سطح 3 (کارشناسی ارشد) از شرکت در آزمون عمومی کلیه رشته ها معاف می شوند و تنها باید در آزمون تخصصی آن گرایش شرکت کنند. حائزین رتبه های اول تا سوم در سایر گرایش ها نیز تنها در آزمون عمومی شرکت می کنند و از شرکت در آزمون تخصصی آن رشته و گرایش خاص معاف خواهند بود.