رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور از توقیف خودروهای فاقد تجهیزات ایمنی در طرح زمستانی پلیس راهور خبر داد و گفت: با تمهیدات صورت گرفته در طرح زمستانی امسال نمایندگان شرکتهای بیمه در پاسگاههای پلیس راه مستقر می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسکندر مومنی صبح دوشنبه در نشست اجرای طرح زمستانی پلیس راهور گفت: با طرح زمستانی امسال تمامی تجهیزات امینی خودروها اعم از سیستم ترمز خودرو، زنجیر چرخ، چراغهای خودرو، چراغهای مه ‌شکن، برف پاک‌کن و وسایل گرمازای خودرو از سوی پلیس کنترل می‌شود و در صورتی که خودرویی در هر یک از این تجهیزات نقصی نداشته باشد خودروی وی توقیف می‌شود.

وی گفت: زمستان امسال براساس پیش‌بینیهای صورت گرفته یکی از سختترین و سردترین زمستانهای سالهای اخیر خواهد بود بر همین اساس دارا بودن تمامی این تجهیزات ایمنی بسیار حائز اهمیت است.

سردار مومنی افزود: در طرح زمستانی امسال پلیس تاکید ویژه‌ای در تجهیزات ایمنی خودرو و معاینه فنی دارد به نحوی که هیچ خودرویی نیز بدون دارا بودن معاینه فنی حق تردد در محورهای کشور را ندارد.

وی تصریح کرد: بیشترین تاکید پلیس در طرح زمستانی امسال و دارا بودن معاینه فنی و تجهیزات ایمنی در وسایل حمل و نقل عمومی است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور با اشاره به استقرار نمایندگان شرکتهای بیمه در پاسگاه‌های پلیس راه گفت: نمایندگان شرکتهای بیمه باید در پاسگاههای پلیس راه مستقر باشند تا خودروهایی که به علت نداشتن بیمه از سوی پلیس توقیف می‌شوند در همان جا بیمه شوند.

وی گفت: طبق توافقات قبلی که با شرکتهای بیمه صورت گرفته امیدواریم در طرح زمستانی امسال نمایندگان شرکتهای بیمه حضور گسترده ای در نقاط بین راهی داشته باشند.

سردار مومنی افزود: امیدواریم شرکتهای بیمه تمهیدات بیشتری را برای پرداخت خسارتها در تصادفات خسارتی اتخاذ کنند زیرا بسیاری از تصادفات با پرداخت فوری خسارات مانع از جلوگیری ترافیک می‌شوند.

وی گفت:‌در حال حاضر بیش از 80 درصد تصادفات تهران خسارتی است که حدود 70 درصد از آنان سازشی بوده و مشکل طرفین با پرداخت خسارت در محل بدون دخالت مراجعه به شرکتهای بیمه برطرف می‌شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور افزود: در طرح زمستانی امسال 18 تیم گشتی فعال بوده و ماموران پلیس راهور در 2 هزار و 69 نقطه برف‌گیر کشور مستقر می‌شوند.

وی تصریح کرد: از وزارت کشور درخواست می کنیم تا مانند سال گذشته دستگاههای محلی را در بروز حوادثی مانند ریزش کوه، بهمن و یا حوادث دیگر وارد عمل کند زیرا در چنین مواقعی تا رسیدن دستگاههای اصلی ممکن است وقفه زیادی ایجاد شود. بر همین اساس دستگاههای محلی می‌توانند کمک موثری برای پلیس باشند.