به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عباس پوریانی پیش از ظهر دوشنبه در اولین جلسه کارگروه حمایتی و اجتماعی در دادسرای گرگان افزود: در جامعه کنونی، ما با واقعیتهایی روبرو هستیم که با یک نگاه مدون و برنامه ریزی مناسب می توان در کاهش نسبی جرائم عمومی در سطح استان و جامعه با موفقیت عمل کنیم.
وی اظهار داشت: مسئله مربوط به آسیب های اجتماعی از قدیم در جامعه رواج داشته و مورد توجه همه مسئولان امر بوده ولی همزمان با پیشرفت تکنولوژی و گسترش دامنه نیازمندیها و محرومیتهای ناشی از عدم آن امکان برآورده شدن خواسته ها و نیازمندیهای زندگی موجب فزونی آن همچون فساد و فحشا، سرقت، اعتیاد، تکدی گری، سرگردانی و... در نسل های حاضر بویژه در قشر جوانان و نوجوانان شده است.
پوریانی افزود: در هر جامعه ای با توجه به تناسب و شرایط محیطی خود، آسیبها رشد و جامعه را با انواعی از انحرافات و مشکلات مواجه می سازد. لذا می توان با شناخت کافی مسیر حرکت و توسعه را بسوی کاهش جرائم و برقراری امنیت پایدار در جامعه سوق داد.
مدعی العموم یادآور شد: اگرچه مشکلات اجتماعی به نوعی تکرار بوده، اما روند حجم پرونده های ورودی به دستگاه قضایی استان با توجه به بافت جمعیت در حال حاضر نشان دهنده دامنه گیر شدن این معضل در سطح جامعه بویژه در استان است.
این مقام قضایی با اشاره به اصل 156 قانون اساسی در خصوص پیشگیری از وقوع جرم و وظایفی که در این راستا برای دستگاههای عمومی تعریف شده یادآور شد: تشکیل این کارگروه وظیفه همه مدیران و کارشناسان دستگاههای عضو را در شناسایی و کنترل جرم و ارائه راهکارهای علمی و عملی در جهت کاهش جرائم بیشتر می کند.
پوریانی اظهار امیدواری کرد: امیدوارم بتوانیم گام مثبتی در زمینه افزایش امنیت و برون رفت از این معضل بردایم، به همین جهت کارگروه حمایتی و اجتماعی در قالب یکی از کارگروه های هشت گانه این دادسرا قرار گرفت تا به حد مطلوبی که شایسته و زیبنده مردم مسلمان و معتقد و قانونمندار استان می باشد به آنان خدمت رسانی نمائیم.
شعبانی، معاون پیشگیری از وقوع جرم دادسرای عمومی و انقلاب گرگان در این جلسه ضمن تشریح برنامه ها و سیاست های این کارگروه هدف از تشکیل آن را استفاده از نکته نظرات مدیران و کارشناسان دستگاههای عضو به منظور تعامل با یکدیگر و استفاده از قابلیت ها و توانمندیها در جهت کاهش میزان جرائم و افزایش ضریب امنیت اجتماعی در سطح جامعه و به طریقی حمایت از خانواده های آسیب پذیر عنوان نمود.