به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، حجت الاسلام علی ذوعلم شامگاه دوشنبه در جلسه شورای معاونان آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار داشت: آنها می توانند مبلغ انقلاب، نظام اسلامی و یک الگوی موثر تربیتی و شایسته برای دانش آموزان و خانواده های آنان باشند.
وی موجودیت انقلاب، نظام اسلامی و فرهنگ ولائی را در توجه به آموزش و پرورش دانست و اضافه کرد: آموزش و پرورش بستر تحقق نو آوری و ابتکارات بوده و مدرسه هویت آموزشی و فرهنگی پیوند با خانواده دانش آموزان است.
مشاور وزیر و دبیر ستاد همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه علمیه با بیان اینکه تحول باید از مدرسه، دانش آموز و معلم آغاز شود، افزود: معلمان باید خود را مسئول بدانند و با خود ارزیابی و خود انگیختگی به تربیت دینی و علمی دانش آموزان بپردازند.
وی تحول بنیادین در آموزش و پرورش را، منوط به ایجاد تحول در مدرسه عنوان کرد و ابراز داشت: بصیرت فرهنگیان باید قوی باشد، چراکه تحلیل فرهنگیان از اوضاع جامعه در تربیت و آموزش مهم و تاثیر گذار است.
ذوعلم تصریح کرد: آموزش و پرورش به تحول اساسی و ریشه ای در دراز مدت نیاز دارد که این امر از چهار سال قبل شروع شده و قدم به قدم جلو می رود و نباید از برنامه های کلان غافل بود.
وی افزود: درس ملی را همه فرهنگیان و کمیته های تخصصی تدوین کردند و باید توانمندترین نیروها، مانند دوران جنگ تحمیلی که در خط مقدم بودند، در مدرسه که خط مقدم آموزش و پرورش است حضور داشته باشند و با جذب مشارکت تشکلهای دانش آموزی یک شبکه تربیتی پویا، با نشاط و موفق برای اداره امور مدرسه تشکیل دهند.
مشاور وزیر با بیان اینکه همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه علمیه در دولت نهم پایه گذاری شده است، خاطر نشان کرد: این یک فرصت استثنائی است و باید با همکاری دراز مدت علمی و تربیتی این دو، نسل مومن تربیت شوند تا جامعه دینی شکل بگیرد.
وی امضای توافقنامه آموزش و پرورش استان با ادارات و مدیران مدارس را حرکت نوید بخش دانست و افزود: مدارس ما باید وظیفه شناس، پاسخگو و چشم انداز ابتکاری داشته باشند و با تشکیل حلقه های همکاری معلمان، اولیا و دانش آموزان به ایفای نقش بپردازند.
حجت الاسلام ذوعلم در پایان استان اردبیل را در زمینه اجرای برنامه های بصیرت و ولایت فعال عنوان کرد.