کرج - خبرگزاری مهر: رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی گفت: لازم است شرایطی فراهم شود که یافته های پژوهشی به محصول قابل بهره برداری تبدیل شوند تا بتوانیم از آنها در جهت کاهش مشکلات بهره مند شویم.

علی اصغر توفیق در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: باید تلاش شود تا یافته­های پژوهشی به محصولی که قابل بهره برداری باشد، برسد و این امر در سایه همکاری و همدلی هرچه بیشتر صورت می­گیرد.

وی ادامه داد: در پژوهشگاه فرصت و انرژی عظیمی وجود دارد که استاد و محقق یا دانشجو باید به بهترین شکل از آن بهره ببرد ضمن اینکه اساتید و دانشجویان یک تکلیف جمعی داشته و آن تلاش در راستای تولید علم و تبدیل آن به ثروت است.

این مسئول، اقدامات و فعالیتهای انجام شده در عرصه انرژی، سرامیک، نیمه هادیها و نانو را در پژوهشگاه مواد و انرژی ارزشمند دانست و این اقدامات و فعالیتها را بسیار مطلوب دانست.

مشخص کردن خط مشی محورهای توسعه ضرورت دارد

توفیق با اشاره به تغییر و تحول در راستای محورهای پژوهشی تاکید کرد: تنها با تعیین هدفها و جهت ها و مشخص کردن خط مشی محورهای توسعه و تصمیم­گیری های درست و بجا می ­توان به تولید دانش فنی دست یافت.

این مسئول با اشاره به اقدامات انجام شده در عرصه نانو و ارتقای رتبه پژوهشگاه از مقام نهم به چهارم در شبکه آزمایشگاهی فناوری نانو گفت: پیشرفت بسیار خوبی در مسیر نانو داشته­ایم و در جهت صنعتی سازی این علم باید همت و تلاشی مضاعف کرد.

ایده ها در فازهای مختلف مورئ بهره برداری قرار گیرد

وی با اشاره به ماموریت و وظیفه­ای که بر دوش پژوهشگاه است، گفت: در پژوهشگاه ایده­های بسیار وجود دارد که باید در فازهای مختلف از جمله تبدیل دانش به دانش فنی و تبدیل دانش فنی به محصول مورد بهره­برداری قرار گیرد.

این مسئول یادآور شد: اعضای هیئت علمی پژوهشگاه، درخواست­هایی را عنوان کردند که از آن جمله می توان به درخواست تشکیل انجمنی برای اولویت بندی مسائل سازمانی، ارتباطات با خارج از کشور و ایجاد پایگاهی برای ارتباط با صنعت در جهت تعامل با سازما­ها اشاره کرد.

گردآوری اطلاعات بروز برای ارائه خدمات به پژوهشگران ضرورت دارد 

وی خاطرنشان کرد: گردآوری کلیه اطلاعات بروز برای ارائه خدمات به پژوهشگران، سرمایه گذاری در امر مشاورین بین المللی، تعریف محورهای کاری و ارتباط جمعی هرچه بیشتر جهت افزایش تعاملات برون سازمانی از دیگر درخواستهای مطرح شده بوده است.

این مسئول اضافه کرد: پژوهشگاه مواد و انرژی با سابقه 39 ساله علمی، فناوری و پژوهشی حرکت گسترده ای در مسیر تولیدات علمی و ارتباط آن با صنعت بر داشته است.

توفیق افزود: این پژوهشگاه با توجه به اهمیت انرژی خصوصا گروه انرژی های تجدید پذیر پس از انرژی های فسیلی امروز توانسته قدمی نو در این مسیر بردارد.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی خاطرنشان کرد: همچنین ارتباط منسجم این مرکز با مراکز مختلف خبری و منابع اطلاعات علمی روز، فضای مناسبی برای تعاملات و گسترش اطلاع رسانی را فراهم کرده است.