نایب رئیس کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: کتابنامه‌های رشد بهترین مرجع برای تهیه کتابهای آموزشی و کمک آموزشی‌اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جواد آرین‌منش گفت: دفتر انتشارات کمک آموزشی با کمک کارشناسان و صاحب‌نظران خود اقدام به تهیه و تولید کتابنامه‌های رشد می‌کند که در آن، عناوین آثاری که مورد تایید مجموعه وزارت آموزش و پرورش است برای معرفی به دانش‌آموزان درج می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس درباره محتوای این گونه آثار که فروش مناسبی هم دارند اظهار داشت: کیفیت کتابهای آموزشی بستگی به محتوای آنها دارد و  ما هر نوع کتاب از گروه‌ کتابهای آموزشی و کمک آموزشی را مفید نمی‌دانیم مگر اینکه بر اساس کار دقیق و کارشناسی تهیه شده باشد و در راستای کتابهای علمی و یا درسی استوار باشد که در این صورت می‌توان آنها را مفید و موثر ارزیابی کرد.

آرین منش افزود: یک سری افراد سودجو در بازار کتابهای آموزشی و کمک آموزشی فعالیت می‌کنند. فعالیت این گروه مبتنی بر کار علمی و کارشناسی نیست و در صورتی که دانش آموزان از این نوع کتابها خریداری کنند ممکن است لطمات جبران ناپذیری را به روش آموزشی آنها وارد کند.

وی ادامه داد: اکیدا توصیه می‌کنم دانش آموزان عزیز برای تهیه کتابهای آموزشی و کمک آموزشی صرفا از آن دسته کتابهایی استفاده کنند که کاملاً کارشناسی شده تالیف شده‌اند.

هشتمین جشنواره کتابهای آموزشی "رشد" به همت دفتر انتشارات کمک آموزشی، وابسته به سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش در نیمه دوم آذر ماه برگزار خواهد شد.