عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص اجرایی شدن برنامه پنجم توسعه و فصل های مرتبط با علم و فناوری گفت: برنامه پنجم بندهای به گونه ای به تصویب می رسد که خلاء های اجرایی نداشته باشد.

سیدکاظم موسوی در گفتگو با مهر درباره فصل علم و فناوری برنامه پنجم توسعه یادآور شد: درصد کمی از برنامه چهارم اجرایی نشده است و در برنامه پنجم نیز ما به گونه ای بندهای برنامه را به تصویب رسانده ایم که خلاء های اجرایی نداشته باشد و بتوانیم برنامه را دقیق اجرا کنیم.

وی گفت: بخش های عمده فصل علم و فناوری برنامه پنجم به مباحث مهمی از جمله آموزش عالی و توسعه تکنولوژی پرداخته و سعی شده است در مصوبات مجلس به این مهم توجه شود.

موسوی گفت: ما نیاز داریم که با علم روز خود را وقف دهیم و با تخصیص اعتبارات مطلوب بتوانیم این حوزه را گسترش دهیم. در عین حال ما در مجلس تلاش کردیم که در این حوزه مصوبات خوبی داشته باشیم و در این زمینه گام های مهمی در تصویب برنامه داشته باشیم.

وی گفت: در مصوبات برنامه پنجم توسعه به گونه ای برنامه ریزی شده که نکاتی که از برنامه چهارم نیز باقیمانده است به اجرا نزدیک شود و از سوی دیگر نکات جدید نیز به آن اضافه شده که آن نیز قابلیت اجرا دارد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مجلس در تصحیح عبارات تکلیفی و اجازه داشتن، حساس بوده و در زمینه تکالیفی که برای دولت تعیین کرده است هم نیازهای دانشگاهها و هم توان دولت را درنظر گرفته است تا در نهایت حق علم و دانش تامین شود.