حسن جمشیدی ها در گفتگو با خبرنگار مهر در قزوین اظهار داشت: متاسفانه استان قزوین در صنعت فرش جایگاه ضعیفی در کشور دارد چون فرش های بافته شده در این منطقه با نام فرشهای مناطق دیگر عرضه و فروخته می شود که به این هنر آسیب زده است.
وی افزود: فرش قزوین هم از نظر طرح و نقشه و هم کیفیت بافت از فرش های مرغوب کشور محسوب می شود اما بدلیل نداشتن برند ویژه با مشکل جدی روبروست که باید در این خصوص اقدام لازم صورت گیرد.
جمشیدی ها یادآور شد: برای احیای نقشه قدیمی فرش قزوین کارهای زیادی پیش بینی کرده ایم و با اختصاص بودجه مناسب از طریق مرکز ملی فرش، استانداری قزوین و سازمان بازرگانی استان زمینه پژوهش و تحقیقات برای بررسی مشکلات فرش قزوین فراهم شده است که بر اساس آن برنامه ریزی لازم انجام می شود.
این مسئول اضافه کرد: بخش دیگر کار مربوط به شناسایی فرش قزوین و نقشه ها و طرحهای قدیمی است که با گردآوری اطلاعات ارزشمند برای احیا و رونق فرش قزوین اقدام خواهیم کرد.
وی توجه به آموزش را از اولویت های سازمان بازرگانی در زمینه فرش ذکر کرد و اظهار داشت: تاکنون با برگزاری 71 دوره آموزش فرش بافی در دو سال گذشته نسبت به افزایش مهارت قالیبافان اقدام کرده ایم که این کار تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
به گفته جمشیدی ها سه میلیارد ریال برای برگزاری دوره های آموزشی به استان قزوین اختصاص یافته است که در طول دو سال برای افزایش مهارت قالیبافان هزینه خواهد شد که این کار به ارتقا کیفیت و کمیت فرش کمک می کند..
رئیس سازمان بازرگانی استان قزوین خاطرنشان کرد: تاکنون یک میلیارد ریال تسهیلات قالی بافی به کارگاهها و بافندگان پرداخت شده است که 600 نفر از این تسهیلات برخوردار شده اند و اپیش بینی می شود میزان تسهیلات این بخش تا هشت میلیارد و 500 میلیون ریال افزایش یابد.