سید مجید موسوی امروز در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از دو هزار فارغ التحصیل کشاورزی در قالب 152 شرکت فنی مهندسی در استان ساماندهی شده اند، اظهار داشت: واگذاری امور بیشتر به این شرکت ها و توانمندسازی آن ها از لحاظ مالی و فنی مهمترین برنامه سازمان در سال جاری است.
وی همچنین از پرداخت وام 300 میلیون تومانی به شرکتهای فنی مهندسی مشاوره ای در بخش کشاورزی استان خبر داد و افزود: تمام شرکت های مشاوره ای می توانند با مراجعه به مدیریت جهاد کشاورزی محل سکونت خود از وام مذکور در زمینه مکانیزاسیون بهره مند شوند.
این مقام مسئول در سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، در ادامه به بهره برداری از دستگاه کارنده مستقیم با عرض کار چهار متر در بخش کشاورزی خوزستان برای نخستین بار در کشور اشاره کرد و ادامه داد: این دستگاه برای کاشت حفاظتی محصولاتی همچون گندم، جو و کلزا در اراضی جای شالیزار و ذرت استفاده می شود.
موسوی افزایش 15 درصدی تولید، کاهش مصرف انرژی، استفاده از رطوبت خاک برای رشد بذر، کاهش تردد ماشین آلات در زمین، افزایش مواد آلی، تبدیل پنج عملیات کاشت به یک عملیات، کاهش هزینه های تولید، جلوگیری از تلفات بذر و سبز شدن یکنواخت را از جمله مزایای استفاده از دستگاه کارنده مستقیم محصولات کشاورزی برای کشت حفاظتی برشمرد.
وی هزینه این نوع دستگاه را 52 میلیون تومان اعلام کرد و گفت: این دستگاه قادر است روزانه 25 هکتار زمین را به زیر کشت ببرد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی خوزستان یادآور شد: در کاشت حفاظتی مقدار کافی بقایای گیاهی را پس از برداشت محصول در سطح زمین حفظ می کنند تا قادر به حفاظت خاک در برابر فرسایش باشد.