حجت الاسلام جواد صادق زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در زاهدان بیان داشت: اکنون بیش از دو هزار و 500 شورای احیای امر به معروف و نهی از منکر در وزارتخانه ها، سازمان ها و نهادهای مختلف سراسر کشور فعالیت می کنند.
وی گفت: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان تاکنون در زمینه اجرای وظایف محوله نسبت به سایر استانهای کشور موفقیتهای زیادی بدست آورده است.
صادق زاده اظهار داشت: فرهنگ سازی، ارشاد، هدایت اجتماعی و آموزش همگان برای اجرای این فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر مهمترین رسالت و وظیفه این ستاد است.
مسوول امور استانها، نظارت و پیگیری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: آموزش نیروهای معتمد برای اجرای صحیح امر به معروف و نهی از منکر در جامعه از جمله برنامه های امسال ستاد امر به معروف است.
وی بیان کرد: برای آموزش نیروهای معتمد سه جلد کتاب شامل معجزه تذکر لسانی، آموزش ملی و مقدماتی امر به معروف و نهی از منکر تالیف شده است.
وی گفت: شوراهای احیای امر به معروف و نهی از منکر باید اجرای درست امر به معروف و نهی از منکر در جامعه را به کارکنان کلیه ادارات و سازمانها آموزش دهند.
مسئول امور استانها، نظارت و پیگیری ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر افزود: آموزش دادن به اعضای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر رمز موفقیت اجرای این طرح بخصوص در زمینه تذکر لسانی است.
صادق زاده ادامه داد: نیروهای آموزش دید وقتی وارد صحنه شوند با تذکر لسانی و برخورد شایسته، فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر را به نحو احسن اجرا می کنند و این مسئله آثار و برکات مفیدی برجای خواهد گذاشت.