فرامک عزیز کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز عنوان کرد: طرح مدرسه در مزرعه یک کلاس مشارکتی است که در مزارع با حضور کارشناسان اداره های ترویج کشاورزی و کشاورزان پیشرو برگزار و تمام مراحل تهیه زمین، عملیات کاشت، داشت و برداشت و همچنین مبارزه با آفات را برای تولید محصولات سالم و به حداقل رساندن مصرف سموم برگزار می شود.
وی با بیان اینکه طرح مدرسه در مزرعه فرهنگ رعایت بهداشت و سلامت کشاورزان برای کاهش و به حداقل رساندن مصرف سموم را ارتقا می دهد، گفت: این طرح از سال 84 در مزارع کشاورزی استان اجرا شده است و هم اکنون 66 درصد از کشاورزان خوزستانی از سموم کشاورزی استفاده نمی کنند و برای مبارزه با آفات از مبارزه بیولوژیکی یعنی استفاده از موجودات زنده مانند زنبور و کفشدوزک استفاده می کنند.
مدیر ترویج کشاورزی سازمان جهادکشاورزی خوزستان خاطرنشان کرد: استان در کاهش استفاده از سم برای مبارزه با آفات در کشور رتبه اول را دارد و استان فارس پس از خوزستان در جایگاه دوم قرار دارد.
وی همچنین با اشاره به میزان مصرف سالانه سموم شیمیایی در کشور که بالغ بر 17 الی 25 میلیون لیتر است، تصریح کرد: این حجم از مصرف، بیش از میزان حقیقی مورد نیاز است که نشان دهنده عدم وجود آگاهیهای لازم در خصوص نحوه، زمان و میزان لازم مصرف سموم و آفت کش های شیمیایی در میان مصرف کنندگان است.