قم - خبرگزاری مهر: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از طلاب غیرایرانی به عنوان پیام آوران مکتب اسلام یاد کرد و گفت: طلاب غیرایرانی می‌توانند منشأ پویایی، تحول و تغییر انسانها در سرزمین‌های خود باشند.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، دکتر سید محمد حسینی، قبل از ظهر چهارشنبه در مراسم اختتامیه شانزدهمین المپیاد بین المللی قرآن و حدیث و دومین نمایشگاه دستاوردهای قرآنی جامعه المصطفی العالمیه که در مرکز همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد، فعالیتهای جامعه المصطفی العالمیه را در تبیین و نشر معارف دینی و قرآنی در سراسر جهان مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: هر کدام از طلابی که در این مرکز مشغول به تحصیل هستند بعد از مجهز شدن به دانش و تقوا می‌توانند منشأ پویایی، تحول و تغییر انسان‌ها در سر زمین‌های خود باشند.

وی طلاب غیرایرانی را پیام‌آور مکتب اسلام خواند که می‌توانند تحولی عظیم را در کشور خود ایجاد کنند و تصریح کرد: از مرکز جامعه المصطفی العالمیه در تربیت طلاب و نشر رسالت پیامبر اسلام (ص) که یک رسالت جهانی است امید و انتظار فراوانی می‌رود که امیدورایم به خوبی به رسالت خود عمل نماید.

با معرفی اسلام ناب محمدی به جهان باید در مقابل سیاست اسلام ستیزی غرب ایستاد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به سیاستهای اسلام ستیزی در غرب و هجمه هایی که علیه اسلام در جهان وجود دارد، خاطرنشان کرد: امروز ما وظیفه داریم تا با معرفی اسلام ناب محمدی (ص) به جهانیان، در مقابل این هجمه‌ها بایستیم و آن را تبیین و ترویج کنیم.

فعالیتهای جهانی جامعه المصطفی باید در تمام حوزه‌ها گسترش یابد

وی ارتباط بسیار قوی جامعه المصطفی العالمیه با مراکزی که در سراسر جهان به فعالیتهای قرآنی مشغول هستند را مورد ستایش و توجه قرار داد و افزود: باید از ظرفیت طلاب غیرایرانی و این ارتباط با دیگر کشورها استفاده کرد و فعالیتهای اسلامی را در حوزه‌های دیگر از جمله فرهنگی، کتاب، مطبوعات و در بخش فیلم‌های کوتاه، مستند، سینمایی و تحقیقات در مورد کشورهای دیگر، رایزنی‌های بین‌المللی و ... گسترش داد زیرا طلابی که در این مرکز مشغول به تحصیل هستند به عنوان افرادی مطرحند که واقعیتهای جهان اسلام را می‌شناسند و به آن واقف هستند و قطعا می‌توانند یار و یاور خوبی باشند.

غدیر روز شادی، بشارت و تبریک است

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود از واقعه غدیر به عنوان عید اکبر که از اعیاد دیگر برتر است یاد کرد و گفت: نزول آیات اکمال دین، یأس کفار و ابلاغ در خصوص این واقعه نشان از عظمت این روز است که هم برای اهل بیت(ع) و هم ارادتمندان به آنان روز شادی، بشارت و تبریک است.

وی همچنین به ویژگی‌های امام علی‌(ع) اشاره کرد و اظهار داشت: امیرالمومنین(ع) حتی در جنگها هم عبادت خود را ترک نمی‌کرد، صبر و پایداری، جهاد، اهل تواضع بودن، عدالت، صداقت، فصاحت و بلاغت او زبانزد بود و فصاحت و بلاغت امام علی(ع) به خوبی در خطبه‌های نهج البلاغه که بعد از قرآن گرانقدرترین کتاب است به خوبی مشهود است.