نخستين همايش چشم‌انداز شعر معاصر فارسي صبح امروز در تالار فردوسي دانشكده ادبيات دانشگاه تهران آغاز شد.

به گزارش خبرنگار فرهنگي  مهر،  دكتر حداد عادل رئيس مجلس شوراي اسلامي در اين مراسم با اشاره به ارتقاء جايگاه شعر و ادب فارسي در كشور ، گفت : ديگر دوران تقابل شعر كهن و شعر نو به پايان رسيده است و اين فرصت مغتنمي براي شعر امروز است .
وي در ادامه با اشاره به وجود شاعران بزرگ در تاريخ ادب فارسي ، يادآورشد : امروز بعد از 25 سال ، تقيدي در شعر معاصر به حفظ قالب هاي سنتي نيست ، در ميان شاعران انقلاب كساني هستند كه شعر سپيد و نو نيز مي سرايند .
احمد مسجد جامعي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز در سخناني با اشاره به اين كه نبايد از انحرافها و توليد انبوه شعر فارسي نگران بود ، گفت : امروز 100 ميليون نفر از مردم جهان ، فارسي مي نويسند و فارسي مي انديشند .
وي ارتباط بين شاعران فارسي زبان كشورهاي مختلف را ، عاملي براي شكوفايي شعر فارسي اعلام كرد و افزود: اين امر تجربيات ارزشمندي را بدنبال خواهد داشت .
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي يادآورشد : زمان آن رسيده است كه به مسئله شعر در سطح ملي و بين المللي توجه ويژه اي شده و باحضور شاعران كشورهاي مختلف ، امكان تشكيل انجمن شعراي فارسي زبان ، فراهم شود .
حجت الاسلام محمود محمدي عراقي رئيس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي نيز گفت : انديشمندان بزرگ ايراني از ديرباز ، ژرفاي ماندگاري و جاودانگي شعر را به خوبي دريافته بودند كه پس از سيراب شدن از زلال انديشه ، ايمان و عرفان اسلامي و قرآني ، دريافت هاي عميق خود را در قالب شعر به يادگار گذاشته اند .
وي تأكيد كرد : حس آرمان خواهي ، ظلم ستيزي ، حق طلبي ، استقلال جويي و عدالت خواهي مفاهيمي است كه در شعر شاعران دوران انقلاب اسلامي موج مي زند .
همايش دو روزه جشم انداز شعر معاصر فارسي با همكاري شوراي گسترش زبان و ادبيات فارسي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، مركز گسترش زبان و ادبيات فارسي سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي و دانشگاه تهران برگزار مي شود ، بر اساس گزارش ها ، 60 مقاله به دبيرخانه همايش ارسال رسيده است  .
طي همايش دو روزه " چشم انداز شعر معاصر فارسي "  نشست هاي تخصصي برگزار شده و همچنين صاحبنظران داخلي و  استاداني از كشورهاي تاجيكستان ، افغانستان و ازبكستان به تبادل نظر در مورد شعر معاصر فارسي و چشم انداز آن مي پردازند.