رهبران دینی در شهر نورث استافوردشایر امروز جمعه 10 دسامبر(19 آذرماه) به نشانه اتحاد و همبستگی با جامعه مسلمان در نتیجه تلاشهای ناموفق هفته گذشته برای انفجار و ایجاد حریق در مسجد جدیدی که در این شهر ساخته شده گردهم جمع می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، رهبران ادیان مختلف بریتانیا در شهر نورث استافوردشایر امروز جمعه 19 آذر ماه در ساعت 2 بعد از ظهر به وقت محلی در مرکز انجمن رفاه و اجتماعی مسلمانان گردهم جمع می‌شوند و پس از آن به سمت محل مسجد تازه ساز این شهر که یک هفته پیش با تلاش ناموفق نوجوانان نژادپرست برای تخریب و انفجار رو به رد شد راهپیمایی می‌کنند.

لوید کوک مدیر اجرایی مرکز مسیحی سالتباکس اظهار داشت: ما عمیقاً نسبت به رویداد اخیر ابراز تأسف می‌کنیم و می‌خواهیم درکنار یکدیگر به نشانه حمایت و وحدت جمع شویم.

وی تصدیق کرد: این گردهمایی ما می‌تواند به متعصبان و مخالفان ادیان نشان دهد که ما اعتقاد داریم حمله به یک دین نشانه حمله همه به تمام ادیان است.

هفته گذشته، پلیس استافوردشایر اعلام کرد که سه پسر و یک دختر در آخرین سالهای دوره نوجوانی خود در جریان آتش‌سوزی در مسجد تازه ساز هانلی در شهری در استافوردشایر دستگیر شدند.

این آتش‌سوزی که به یک حمله نژادپرستانه تعبیر شده حدود ساعت 6:30 صبح روز جمعه پس از مشاهده دود از ساختمان گزارش شده است.