محمدکاظم انبارلویی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر در بیان تحلیل خود از بیانیه اخیر جامعتین در پی نشست با اصولگرایان اظهار داشت: پس از انتشار این بیانیه واکنش گروههای سیاسی نسبت به این اقدام خوب و مثبت بوده است و همه گروههای سیاسی به این رویکرد جامعتین لبیک گفتند.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی اظهارداشت: بیانیه مشترک جامعتین نشان داد که این دو نهاد به عنوان دو تشکل برجسته روحانی در کشور وارد مسائل سیاسی شدند و حاضر به ایفای نقش در سپهر سیاسی ایران زمین هستند.
وی گفت: نشست جامعتین با فعالان سیاسی و چهره های برجسته اصولگرا حکایت از یک تحرک تازه سیاسی در کشور با محور روحانیت دارد.
انبارلویی با اشاره به بیانیه مشترک جامعتین که روز گذشته منتشر شد، افزود: براساس این بیانیه مهمترین دغدغه جامعتین وحدت اصولگرایان است و با توجه به اینکه در این بیانیه بر روی واژه "خواص بصیر" تاکیده شده است این نشان دهنده مرزبندی شفاف و مشخص با "خواص غافل و فتنه گر" است.
این فعال سیاسی گفت: این بیانیه نشان می دهد که دغدغه اصلی جامعتین صیانت از اصول است و از ورود به چالش ها و رقابت های درون گفتمانی اصولگرایی پرهیز دارند و چتر اصولگرایی را برای همه گسترده می دانند و از همه اصولگرایان حمایت می کنند.
انبالویی با برشمردن دیگر نکات مهم این جلسه مشترک جامعتین با اصولگرایان و بیانیه مشترک، یادآور شد: دقت جامعتین در آسیب شناسی فتنه در این بیانیه به چشم می خورد و حاکی از آن است که دشمن در شرایط حاضر روی فتنه انگیزی و اختلاف بین ملت و نخبگان، مردم و حاکمیت سرمایه گذاری کرده است و جامعتین با این بیانیه مشترک پرچم بیدار باش و هوشیار باش را بلند کردهاند.
وی تاکید کرد: این حرکت نشان از فراخوانی جامعتین از فعالان عرصه سیاست بر محور اصولی که رهبر در باب اصولگرایی ترسیم کرده اند، دارد لذا آنچنان که در بیانیه آمده کمیته مشترک جامعتین به باز تعریف اصولگرایی پرداخته اند و محورهای آن را بزودی منتشر می کنند.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: جامعتین همت کرده اند همه اصولگرایان را در زیرخیمه ولایت با التزام به اسلام، نظام و امام جمع کنند و با تقدیر و سپاس از تلاش هایی که برای وحدت صورت گرفته خواستار پیگیری گام های نوین در مسیر وحدت شده اند.
انبارلویی با اشاره به اینکه روحانیت در کشور جریانی مستقل اسلامی و دینی است، گفت: موضع روحانیت همواره ناصحانه و پدرانه بوده است.