به گزارش خبرگزاری مهر مسعود شجاعی طباطبایی، مدیر خانه کاریکاتور و عضو شورای هنری سومین جشنواره هنرهای تجسمی فجر گفت: خانه کاریکاتور، امسال همچون دورههای گذشته در جریان برگزاری بخش کاریکاتور جشنواره تجسمی فجر مشارکت دارد.
وی ادامه داد: بسیار خرسندم از اینکه خانه کاریکاتور به عنوان تنها مرکز تخصصی کاریکاتور در ایران متولی اتفاقات نیک بسیاری در این عرصه بودهاست.
شجاعی طباطبایی در مورد همراهی با جشنوارهها و نمایشگاهها ابراز کرد: مشارکت در جشنوارهها و برنامههای مرتبط با هنر کاریکاتور برای ما افتخاری بزرگ است و امیدوارم بتوانیم همیشه در اتفاقات هنری بزرگ کشورمان مشارکت داشته باشیم.
عضو شورای هنری سومین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در ادامه به معرفی داوران این دوره از جشنواره پرداخت: هیأت انتخاب و داوران بخش کاریکاتور همچون گذشته ترکیبی از کاریکاتوریستهای برجسته ایرانی و خارجی است.
وی عنوان کرد: دالسیو ماچادو که از چهرههای برجسته عرصه کاریکاتور و کارتون است از کشور برزیل در داوری جشنواره حضور دارد.
شجاعی طباطبایی در مورد دیگر داوران خارجی توضیح داد: آنجل بولیگان از مکزیک در روند داوری حضور دارند. وی دوره قبل نیز داوری جشنواره را به شکل اینترنتی انجام داده است و میخاییل کونتوریس هم ازیونان برای داوری جشنواره حضور خواهد داشت.
مسعود شجاعی طباطبایی، محمد حسین نیرومند، کامبیز درم بخش و جوادعلیزاده هم به عنوان داوران ایرانی این دوره در کنار هنرمندان صاحب نام خارجی در ترکیب هیأت داوران قرار می گیرند.
حضور 35 کشور جهان در بخش کاریکاتور جشنواره تجسمی فجر
شجاعی طباطبایی درباره حضور هنرمندان دیگر کشورها در بخش کاریکاتور جشنواره گفت: تا کنون هنرمندانی از 35 کشور جهان در بخش کاریکاتور سومین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجرشرکت کردهاند که بدون تردید تا پایان مهلت ارسال آثار این آمار افزایش خواهد یافت.
او اظهار امیدواری کرد در این دوره از جشنواره با برنامه ریزی بهتر شرایط بهتر انتشار کتاب جشنواره به عنوان تنها سند مکتوب و ماندگار جشنواره فراهم شود.
مدیر خانه کاریکاتور ایران در ادامه گفت: انتشار کاتولوگ برای هنرمندان جهان به مراتب از دریافت جایزه مهمتر است و به همین علت مسوولان باید این نکته را مورد توجه قرار دهند، همچنین چاپ کاتولوگ برای شرکتکنندگان ایجاد انگیزه میکند.
مدیر خانه کاریکاتور در پایان گفت: جشنواره تجسمی فجر زمانی سودمند و پربار است که بتواند چهرههای گمنام را کشف کند و الگوی مناسبی را برای نسل جوان فراهم آورد.