به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، غلامرضا امینی عصر دوشنبه در جلسه مجمع عمومی هیئت قایقرانی فارس گفت: 44 مدال در المپیک به رشته قایقرانی اختصاص دارد و دستیابی به مدال المپیکی که آرزوی همه ما است میسر نمی شود مگر اینکه برای رسیدن به هدف بزرگ هماهنگی و همدلی میان تمامی مجموعه وجود داشته باشد.
وی با اشاره به بازیهای آسیایی گوانگ ژو چین یادآور شد: فدراسیون قایقرانی در این دوره از رقابتها به دو مدال طلا، دو برنز و یک نقره دست یافت که این نتایج برای ما ایده آل نیست، چرا که ایران توانایی و شایستگی کسب مدالهای بیشتری را دارد.
امینی ادامه داد: در این مسابقات به رغم تلاش ورزشکاران کاستی هایی وجود داشت که باید مورد بررسی و تحلیل قرار بگیرد.
دبیر فدراسیون قایقرانی تصریح کرد: فدراسیون قایقرانی در قالب پنج فدراسیون جهانی فعالیت دارد و بالغ بر 150 مدال در مسابقات المپیک و آسیایی در این رشته توزیع می شود که بر همین اساس توجه خاصی نسبت به این رشته ورزشی وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه دو رشته از فدراسیون قایقرانی جدا شده، گفت: رشته های اسکی روی آب و دراگون بت از فدراسیون قایقرانی جدا شدند که در حال حاضر تحت عنوان انجمن فعالیت می کنند و قرار است در آینده به عنوان فدراسیون مستقل به فعالیت خود ادامه دهند.
در ادامه جلسه معاونت توسعه امور ورزش تربیت بدنی فارس با اشاره به طرح حمایت از قهرمانان و نخبگان ورزش استان گفت: فاز نخست طرح حمایت از قهرمانان و نخبگان ورزشی که شامل موارد مختلفی از قبیل تهیه مسکن، وام، پاداش، بیمه تکمیلی، اشتغال و سایر مزایاست طراحی و تدوین شده که در دستور کار شورای عالی ورزش استان قرار دارد.
ایوب حسنی در خصوص وضعیت قایقرانی در فارس و نگاه ویژه تربیت بدنی به هیئتهای مدال آور نیز تاکید کرد: ارزیابی صورت گرفته حاکی از آن است که این هیئت فعالیت خود را به نحو مطلوب انجام داده و امیدواریم در ادامه با استفاده از تمام ظرفیتهای استان در پیشبرد اهداف اداره کل تربیت بدنی و عملیاتی کردن برنامه راهبردی بیش از پیش موفق باشد.
غلامحسین جمشید یکی از سه کاندیدای ریاست هیئت قایقرانی استان فارس، از 16 رای ماخوذه با کسب 13 رای برای تصدی این هیئت انتخاب شد.