به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، گل نساء آقا محمدی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران، بسیاری از آسیب های اجتماعی چون خودکشی، اعتیاد، خشونت و رفتارهای بزهکارانه و اختلالات روانی را در پایین بودن عزت نفس و ناتوانی در بیان احساسات برشمرد و خاطرنشان کرد: فرا گرفتن مهارت های زندگی یکی از موثرترین برنامه هایی است که به فرد کمک می کند تا زندگی بهتر و سالم تری داشته باشد.
آقا محمدی، آموزش را برای مقابله سازگارانه با موقعیت های تنش زا مهم دانسته و گفت: امروزه علی رغم ایجاد تغییرات عمیق فرهنگی و تغییر در شیوه زندگی و تجددگرائی بسیاری از افراد در رویاروئی با مسائل زندگی فاقد توانائی های لازم هستند.
وی افزود: نداشتن مهارت حل مسئله، بسیاری از افراد را در مواجهه با مشکلات و مسائل روزمره زندگی ناتوان و آسیب پذیر ساخته است.
معاون امور فرهنگی و پیشگیری بهزیستی استان زنجان با اشاره به پژوهش های صورت گرفته اظهار داشت: بسیاری از مشکلات بهداشتی و اختلالات روانی عاطفی ریشه های روانی و اجتماعی دارند.
آقا محمدی خاطر نشان کرد: مهارتهای زندگی تلاش می کند با آموزش کنترل هیجانات، مدیریت داشتن بر شرایط تنش زا و حل کردن هرچه بهتر مسائل و مشکلات افراد و با ارتقای توانائی های روانی واجتماعی افراد یک جامعه، سطح بهداشت روان را در آن جامعه بالا ببرد و از بروز آسیب های اجتماعی پیشگیری کند.
وی یادآور شد: آموزش خودآگاهی و همدلی، مقابله با هیجانها و استرسها، ارتباطات اجتماعی و بین فردی، تفکر خلاق و تفکر نقادانه و تصمیم گیری و حل مساله از مهمترین عناوین دوره های مهارت زندگی است که توسط بهزیستی اجرا می شود.