به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، محمد حسین یزدان پناه عصر دوشنبه در جمع کارکنان و مدیران بانک تجارت اظهار داشت: با شناسایی آسیب ها و موانعی که منتج به ناکارآمدی دستگاههای اجرایی به ویژه در بانک ها می شود می توان بدون کمترین هزینه ای با اصلاح امور، کارآیی دستگاه را افزایش داد.
یزدان پناه با تأکید بر اهمیت نظارت درون سیستمی افزود: ظرفیتها و پتانسیل های نظارتی درون دستگاهی به عنوان بازوی مدیریتی به شمار می آیند و این گونه نظارتها اثربخشی و کارآیی زیادی دارند و مورد پذیرش مردم هم قرار می گیرند.
مدیرکل بازرسی استان قزوین با تبیین اهداف، وظایف سازمان بازرسی کل کشور و تأکید بر امر پیشگیری خاطرنشان کرد: اگر هر دستگاه به وظایف قانونی خود عمل کند و در انجام اموری که به آن محول شده، دقت کافی و اهتمام لازم را داشته باشد شاهد قانونمندی و نهادینه شدن فرهنگ نظارت در جامعه خواهیم بود.
وی گفت: نیاز و مراجعه مردم به دستگاه ها و مسئولان فرصتی ارزشمند جهت خدمتگزاری است چرا که بالاترین عبادت، خدمت بی منت به مردم است.
یزدان پناه با اشاره به مسائل اقتصادی و بانکی هم گفت: بیشتر مدیران حوزه بانکی در استان قزوین از جمله نیروهای کارآمد، فعال و توانمندی هستند که مطابق با قانون و در چارچوب وظایف و مقررات حاکم عمل می کنند بنابراین از مدیران بانکها انتظار می رود برای تامین مطالبات و خواسته های مردم و برخورداری استان از اقتصادی سالم و روبه رشد تلاش بیشتری کنند.
مدیرکل بازرسی استان قزوین درخصوص مطالبات معوقه بانکی هم اظهار داشت: موضوع معوقات و مطالبات بانکها پیچیده و گسترده است که باید با نگاهی جامع، دقیق و کارشناسی به آن توجه کرد.
وی اضافه کرد: عوامل زیادی موجب تعویق مطالبات بانکی می شود که نبود مدیریت مؤثر، ضعف مراحل بررسی و عدم دقت لازم در سوابق، اهلیت و توانایی های افراد متقاضی از جمله عواملی است که باعث ایجاد مطالبات معوق در بانکها می شود.
یزدان پناه فراهم کردن بسترهای نامناسب و افراط و تفریط در فرآیند امور در گذشته از سوی شبکه بانکی را از دیگر عوامل تأثیر گذار در معوق شدن مطالبات برشمرد و بیان کرد: برخی اوقات مشاهده می شود که در بعضی از بانک ها عدم رعایت ضوابط و قوانین، فرصتهایی را در اختیار افراد غیر واجد شرایط قرار داده که موجب بحران در سیستم مالی می شود و این در حالیست که عده ای برای گرفتن وام هایی با مبالغ خیلی کم باید مسیرهای طولانی را طی کنند.
در ادامه مدیریت شعب بانک تجارت استان قزوین اظهار داشت: دستگاه نظارتی در کشور نقش آفرین است و با کمک به سیستم مدیریتی می تواند به ارتقا و سالم نگه داشتن محیط کار و افزایش میزان بهره وری و کارآمدی دستگاه ها منجر شود.
احمد آموزش با استقبال از دیدگاه ها و رویکرد سازمان بازرسی کل کشور گفت: خط مشی های سازمان بازرسی هموار کننده مسیر و کمک به مدیرانی است که در مجموعه خود متوجه نواقص و آسیب های احتمالی نبوده اند و در این میان مدیران بانکی باید از این فرصت استفاده و استقبال کنند.
احمد آموزش با استقبال از دیدگاه ها و رویکرد سازمان بازرسی کل کشور گفت: خط مشی های سازمان بازرسی هموار کننده مسیر و کمک به مدیرانی است که در مجموعه خود متوجه نواقص و آسیب های احتمالی نبوده اند و در این میان مدیران بانکی باید از این فرصت استفاده و استقبال کنند.
وی افزود: کار بانکی و سیستم مالی با ریسک همراه است بنابراین باید به نظارت نگاه خاصی داشته باشیم که موجب حفظ مجموعه و پیشبرد اهداف می شود.
مدیرامور شعب بانک تجارت استان قزوین در پایان ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای صورت گرفته، در خصوص مشکلات، موانع و آسیب های موجود در مجموعه تحت مدیریتی خود از جمله معوقات بانکی، مصوبات استمهال، کندی رسیدگی به پرونده های بانکی در محاکم قضایی ارائه کرد.