مراسم تجلیل از رضا محمدی عکاس جانباز با حضور رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد روشن رئیس دانشگاه سوره بعد از ظهر یکشنبه 28 آذرماه در مراسم تجلیل از رضا محمدی، عکاس جانباز در دانشگاه سوره گفت: ما در 30 سال گذشته در زمینه استفاده از هنر کار خاصی انجام نداده‌ایم شاید چون بیش از آنکه به محتوا اهمیت دهیم دچار شکل شده‌ایم.

وی افزود: اکنون می‌توانیم بهترین پیام‌ها را با بهترین ابزار انتقال دهیم زیرا وقتی تاریخ اسلام به وسیله هنر به تصور کشیده شود، می‌تواند بسیار تاثیرگذار باشد در حالیکه اکنون اگر قرار باشد از کربلا بگوییم هنوز توانایی نوشتن و تصویرکردن آن را به درستی نداریم.

روشن با اشاره به اینکه یکی از رسالت‌های دانشگاه سوره این است که امکان خلق کارهای هنری با موضوعات مذهبی را فراهم کند، ‌در این باره تصریح کرد: این اتفاق رخ می‌دهد به شرطی که ما از شکل گذر کرده و به محتوا بیش از هرچیز اهمیت دهیم. دیگر اینکه در دانشگاهی مثل سوره از کسانی استفاده کنیم که اسلام را باور دارند و می‌توانند فرزندان ما را با روحیه‌ای الهی تربیت کنند.

وی ادامه داد: همان طور که در عکس‌های آقای محمدی می توان دید در مراسمی که در اندونزی هنگام عاشورا انجام می‌شود، تنها شیعیان شرکت نمی‌کنند، اهل سنت هم مانند شیعیان به شکلی فعال در این عزاداری حضور دارند زیرا آنان امام حسین(ع) را به عنوان انسانی بزرگ و آزاده می‌شناسند.

رئیس دانشگاه سوره درباره مراسم تجلیل از رضا محمدی اظهار کرد: این مراسم امروز به خاطر تجلیل از استاد محمدی برگزار می‌شود، تا از ایشان و کار با ارزششان الگوسازی کرده باشیم. هنرمندی که سال‌ها در جبهه‌های جنگ حضور داشتند و جانباز انقلاب هستند. راه ما همچنان راه حسینی است و می‌خواهیم با سالار شهیدان پیمان ببندیم که راه او را ادامه دهیم.

محسن مومنی شریف، ‌رئیس حوزه هنری که در این مراسم حضور داشت، با بیان اینکه وجود هنرمندانی مانند رضا سعیدی مبین این حقیقت است که دفاع ما مردمی بود، گفت: رضا محمدی از هنرمندانی است که سال‌ها در جنگ حضور داشته و نه بار مجروح شده است. ما به داشتن چنین هنرمندی افتخار می‌کنیم و خدا را شکر می کنیم که هنرمندانی شایسته در میان خود داریم.

وی ادامه داد: رضا محمدی از هنرمندان پیشکسوت حوزه است و بخش عکاسی حوزه را بنیان گذاشته است. او هنرمندی ایثارگر است که در انجام کارها به خودش فکر نمی‌کند و هنرش را در راه عاشورا و مردم به کار می‌برد.

سپس رضا محمدی، عکاس جانباز گفت: عکاسی هنری است که از بدو تولد همراه آدمی است و ارزش عکس به این موضوع باز می‌گردد که سند تاریخ و ماندگاری بشریت محسوب می‌شود. عکس‌های این نمایشگاه زمانی شکل گرفت که من اطلاع پیدا کردم در استان بنکلو اندوزی، هرسال مراسم عزاداری عاشورا مانند ایران برگزار می‌شود در حالی که مردم آن نه تنها شیعه نیستند بلکه در میان آنها بوداییان نیز زندگی می‌کنند که مانند مسلمانان روز عاشورا را به عزاداری می‌گذرانند. همچنین در دو روستای کربلا و پری‌آمون نیز هر سال مسلمانان مراسم عزاداری برگزار می‌کنند و این عکس‌ها حاصل حضور من در روستاهای این کشور است.