شهرکرد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهرکرد از برگزاری چهارمین سوگواره شعر "خون و خورشید" در بهمن ماه امسال در این شهرستان خبر داد.

جواد کارگران در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرکرد اظهار داشت: این سوگواره چهارم بهمن‌ماه و با موضوعات عاشورا و وقایع پس از آن، عاشورا تا اربعین در شهر فرخشهر برگزار می‌شود.

وی افزود: علاقمندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار خود را تا‌ 27 دی ماه امسال به دبیرخانه این جشنواره در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهرکرد ارسال کنند.

کارگران اعتلای فرهنگ عاشورا را مهمترین هدف از برگزاری این سوگواره عنوان کرد و گفت: کشف جنبه‌های فرهنگی عاشورا، بیان اهداف فرهنگ عاشورا از نگاه شعر و کشف جنبه‌های متعالی فرهنگ عاشورا از دیگر اهداف این برنامه است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شهرکرد با اشاره به بررسی فرصتها و آسیبهای فراروی محافل و مجالس مذهبی در این استان افزود: برپایی کنگره شعر عاشورایی، برپایی نمایشگاه مناسبتهای مذهبی در دهه اول محرم، برپایی نماز ظهر عاشورا از فرصتهای خوب فراهم شده در مراسم مذهبی در سطح این استان بوده است.

وی در ادامه بر ضرورت ارائه راهکارهای فرهنگی مقابله با خرافه‌پرستی و فرقه‌های انحرافی تاکید کرد وگفت: خوشبختانه مردم این استان کاملا شیعی و مومن و ولایی هستند که در آن کمتر شاهد رشد و گسترش مکاتب و مرامهای خرافی هستیم.

کارگران ادامه داد: اما با این وجود برای جلوگیری از شکل‌گیری وگسترش این ادیان و جریانهای خرافی ارائه راهکارهای فرهنگی مقابله با آن موجب می‌شود تا فرهنگ ناب و اصیل اسلامی و شیعی مردم خدشه‌دار نشود.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری مراسم یادبود آیت‌الله حاج محمدباقر امامی نجفی دهکردی در استان به صورت ملی گفت: بزرگداشت مفاخر دینی گام موثری در راستای شناسایی این مشاهیر به جوانان و نوجوانان است.