به گزارش خبرنگار مهر در همدان، خسرو بیات ظهر سه شنبه در نخستین نشست کمیته اطلاع رسانی هفته پژوهش در همدان با تاکید بر اینکه ظرفیتهای بی شماری در امور پژوهشی در این استان وجود دارد، اظهار داشت: باید با اولویت بندی برنامه های پژوهشی آسیبهای استان همدان را شناسایی و نقاط قوت آن را تقویت کرد.
بیات استفاده از ظرفیت مدیران استان همدان را مورد تاکید قرار داد و گفت: استفاده از این ظرفیت در حرکت دادن مدیران به سمت تحقیق و پژوهش موثر است.
وی یادآور شد: پژوهشها باید حالت عملیاتی و کاربردی داشته باشند تا نتایج مورد نظر از آنها حاصل شود.
بیات با اشاره به اینکه 25 آذر ماه با مصوبه شورای فرهنگ عمومی به نام هفته پژوهش نامگذاری شده که امسال به دلیل تقارن با ایام عاشورای حسینی برنامه ها از چهارم دی ماه برگزار میشود، افزود: هفته پژوهش فرصت مناسبی برای ارتقای جایگاه محققان است.
مدیرکل دفترآموزش و پژوهش استانداری همدان مهمترین ظیفه ی گروه تبلیغات و اطلاع رسانی را ترویج فرهنگ پژوهش و ارتقای جایگاه آن و تشویق عموم مردم به بازدید از نمایشگاه ها عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه بوعلی سینا در گروه اجرایی، دانشگاه علوم پزشکی همدان در گروه علمی و پارک علم و فناوری همدان در گروه تبلیغات و اطلاع رسانی، مسئولیت بزرگداشت هفته پژوهش امسال را بر عهده دارند.
معاون فناوری پارک علم و فناوری استان همدان نیز در این نشست فرهنگ سازی پژوهش را زیرساخت توسعه استان همدان برشمرد و گفت: هزینه های پژوهشی را باید فرصتی برای رونق اقتصادی استان همدان دانست.
مریم ملونی با تاکید بر اطلاع رسانی امور پژوهشی از سوی دستگاه های اجرایی استان همدان، افزود: در هفته پژوهش کارگاه های تخصصی در استان همدان برگزار می شود.
ملونی با بیان اینکه آینده نگاری در مبحث پژوهش با هدف نقد و بررسی چالشهای پیش روی استان همدان نیز مد نظر است، اضافه کرد: محور پویایی در استان همدان پژوهشهای کاربردی است.