مشروح جلسات اتاق فکر تصویرگری مذهبی به صورت مقاله و در قالب یک کتابچه منتشر شد.

علی هاشمی شهرکی، مدیرعامل  انجمن تصویرگران که قبلا از تشکیل اتاق فکر تصویرگری مذهبی خبر داده بود، در مورد فعالیت‌های انجام شده پس از تشکیل این نهاد به خبرنگار مهر گفت: به دنبال برگزاری اولین دوسالانه تصویرگری نیایش که در تهران و مشهد برگزار شد، دو جلسه در تهران و دو جلسه در مشهد برپا کردیم.

وی درباره موضوع این نشست‌ها ابراز کرد: طی جلسات از صاحبنظران و کارشناسان این حوزه‌ها خواستیم تا نظر خود را در مورد کاستی‌ها و منابع تصویرگری مذهبی بیان کنند که مشروح این جلسات به صورت مقاله و در قالب یک کتابچه با عنوان تصویرگری نیایش منتشر شد.

هاشمی شهرکی ادامه داد: یکی از مباحث دیگری که در این جلسات مطرح شد، چگونگی ساختار اتاق فکر بود که در نهایت یک هسته مرکزی متشکل از اعضا برای آن مشخص و ضوابطی درباره اهداف و گزینش موضوع‌ها تعریف شد. قرار شد در این جلسات از حضور افراد دیگری مانند پژوهشگران، هنرمندان و روحانیون هم استفاده کنیم.

مدیرعامل انجمن تصویرگران همچنین در مورد ضرورت تشکیل اتاق فکر تصویرگری مذهبی گفت: با اینکه تعداد نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های مذهبی زیاد بوده است ولی هیچ پیشرفتی در زمنیه تصویرگری مذهبی نداشته‌ایم. اگر در یک انتشاراتی سفارش تصویرگری داستان مذهبی بخواهیم، متخصص حرفه‌ای در این رشته بسیار اندک است.

وی افزود: با وجود گذشت 30 سال از انقلاب، تصویرگران حرفه‌ای مذهبی تربیت نکرده‌ایم و به همین دلیل اعضای انجمن تصمیم گرفتند اقدام جدی در این زمینه انجام دهند. به همین دلیل اتاق فکر تشکیل شد که فکر اولیه آن از اسفند سال گذشته شکل گرفت و بعد از برگزاری دوسالانه تصویرگری نیاش در مشهد و برپایی نمایشگاهی از آثار برگزیدگان آن در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) مقدمات کار فراهم شد.