معاون علمی و فنی رئیس جمهوری با بیان اینکه دو سال گذشته در هفته پژوهش و فناوری زمینه اجرایی شدن 6 طرح کلان ملی فراهم شد گفت: در حال حاضر 11 طرح کلان ملی با حجم ریالی 800 میلیارد ریال تصویب و در حال اجرا شدن است.

به گزارش خبرنگار مهر، نسرین سلطانخواه امروز چهارشنبه در نشست علم تا عمل، ارتقاء و تقویت دانش و فناوری و چرخه ایده تا فناوری را از اولویت‌های این معاونت نام برد و گفت: در این راستا تصویب و اجرای طرح‌های کلان ملی از سوی معاونت علمی و با همکاری سازمانهای ذیربط در دستور کار قرار گرفت که در این راستا تلاش می‌شود با استفاده از فناوری‌های جدید و نوین اقدام به رفع نیازهای کشور کنیم.

وی با تاکید بر بهره مندی ملی و فراملی از نتایج تحقیقات پژوهشگران کشور ادامه داد: در معاونت علمی علاوه بر اینکه به دنبال ایجاد الگویی جدید از تحقیق و فناوری در کشور هستیم به دنبال این نیز هستیم تا به جای اجرای طرح‌های منفصل طرح‌های کلانی را تعریف کنیم تا جامعه از دستاوردهای آن بهره مند شوند.

معاون علمی و فنی ریاست جمهوری با اشاره به اینکه دو سال قبل در هفته پژوهش و فناوری بستر لازم برای اجرای طرح‌های کلان ملی فراهم شد، ادامه داد: در سال 87 و 88، 11 طرح ملی با همکاری دستگاه‌های مربوط تعریف شد و در حال حاضر این پروژه‌ها با حجم ریالی 850 میلیارد ریال تصویب و در حال اجرا شدن است.

وی با اشاره به پیشرفت 20 تا 85 درصدی طرح‌های کلان ملی اضافه کرد: امروز شاهد افتتاح 5 طرح به ثمر رسیده در حوزه رادیوداروها هستیم ضمن آنکه تفاهمنامه اجرایی 4 طرح ملی نیز به امضا خواهد رسید.

سلطانخواه با اشاره به طرح کلان ملی ابررایانه ملی توضیح داد: طرح شبکه ابررایانه ملی با توان پردازش 10 به توان 14می‌تواند نیازهای ما را در حوزه پردازش داده‌ها برطرف کند.